تحقیق دانشجویی - 547

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

تحقیق درباره گرما و بهینه سازی مصرف انرژی

بازديد: 823

 

تحقیق درباره گرما و بهینه سازی مصرف انرژی

امروزه به جرات مي توان گفت مهمترين بحراني كه بشر با آن دست به گريبان است بحران انرژي است و هرچه زمان مي گذرد اين بحران خود را بيشتر نشان مي دهد. منابع سوخت هاي فسيلي كم كم رو به اتمام است، توليد برق توسط انرژي هسته اي نيز هزينه اوليه سنگيني در بردارد ضمن آنكه در مقياس گسترده آلاينده هاي محيطي توليد مي كند.

تمامي اين بحران ها در كشور ما نيز وجود دارد علاوه بر آنكه افزايش جمعيت روز به روز نياز به انرژي را افزايش مي دهد بنابراين يكي از مهمترين دغدغه هاي مسئوولان كشور مديريت انرژي است كه به دو قسمت مديريت توليد و مديريت مصرف تقسيم مي شود.

كل انرژي مصرفي در ساختمان هاي ايران معمولاً به دو قسمت گاز و برق تقسيم مي شود از گاز براي پخت و پز، گرم كردن محيط و گرم كردن آب مصرفي و از برق براي روشنايي، خنك كردن و گرم كردن محيط و وسايل برقي خانگي استفاده مي كنيم. بنابراين مسئله صرفه جويي در مصرف انرژي به چند بخش ذيل تقسيم مي شود:

بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان

الف) گرمايش و سرمايش ساختمان

 با توجه به اين كه در كشور ما گونه هاي مختلف آب و هوايي وجود دارد ميزان انرژي مورد نياز هر منطقه براي سرمايش يا گرمايش متفاوت است.

مسلماً در شهرهايي كه نياز انرژي زياد است رعايت مشخصات فني ساختمان اهميت بسيار بيشتري دارد.

با توجه به مقدمات فوق در مورد سرمايش و گرمايش ساختمان رعايت موارد ذيل شايان ذكر است:

1-حتي المقدور تعداد و مساحت بازشوها (درب و پنجره) را در ساختمان كاهش دهيم.

2-نماي شيشه اي ميزان انرژي مورد نياز ساختمان را افزايش مي دهد پس بهتر است در نما كمتر از شيشه استفاده كنيم.

3-ديوارهاي خارجي ساختمان حداقل ضخامت 20 سانتي متر داشته باشد و در آن حتماً از آجر مجوف (سوراخدار) استفاده شود همچنين اگر امكان دارد از يك لايه عايق (مثلاً پلاستي فوم) در وسط ديوار استفاده كنيم كه در اين صورت چنين ديواري ايده آل خواهد بود.

4-دماي داخل ساختمان را به شكل مطلوب براي عموم تنظيم كنيم (دماي متعارف) به طوري كه در تابستان محيط را بيش از حد خنك و در زمستان بيش از حد گرم نكنيم (درجه حرارت مطلوب استاندارد در تابستان 21 درجه سانتيگراد و در زمستان 19 درجه سانتيگراد است)

5-حتي المقدور از سيستم هاي جديد تهويه در ساختمان استفاده كنيم مثلاً استفاده از شوفاژ به بخاري برتري زيادي دارد و استفاده از سيستم گرمايش از كف نسبت به رادياتور مزيت دارد.

6-براي كليه سقف هاي ساختمان خصوصاً طبقه اول به پاركينگ و بام از عايق مناسب (مثلاً پلاستي فوم) استفاده كنيم.

7-در كليه پنجره هاي خارجي حتماً از شيشه دو جداره استفاده كنيم.

8-براي در و پنجره هاي خارجي از UPVC و يا آلومينيمي كه بين آن مواد عايق استفاده شده است (آلومينيم ترمال بريك) و يا چوب استفاده كنيم.

9-درز بندي مناسب در و پنجره ها خصوصاً اندازه گيري درست زير درها به طوري كه حداقل فاصله براي عبور هوا وجود داشته باشد و پر كردن آن فاصله با نوارهاي درز بند بسيار مهم است همچنين از دريچه هاي هواكش مناسب استفاده كنيم كه در فصل زمستان كاملاً بسته شده و از ورود و خروج هوا جلوگيري كامل به عمل مي آورد.

10- فضاهاي كنترل شده و كنترل نشده را به شكل مناسب از هم جدا كنيم به طوري كه تبادل حرارتي بين اين فضاها به حداقل برسد (منظور از فضاي كنترل نشده فضاهايي است كه لازم نيست دماي آن به شكل مطلوب براي بدن انسان تنظيم شده باشد مثل انباري و يا حمام كه در تابستان نياز به خنك شدن ندارد).

11-در مناطق با نياز سرمايي زياد از سايبان هاي مناسب در جلو پنجره ها استفاده كنيم (زاويه و ابعاد سايبان با توجه به عرض جغرافيايي منطقه و جهت قرار گرفتن پنجره قابل محاسبه است).

12- روي سطح سيستم هاي خنك كننده مثل كولرهاي آبي سايه مناسب ايجاد كنيم به طوري كه در معرض تابش مستقيم آفتاب قرار نگيرد و همچنين موتور خانه شوفاژ را به طور كامل عايق بندي كنيم.

بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان

ب) آب گرم مصرفي

 براي كم كردن مصرف انرژي لازم براي گرم كردن آب بهتر است به نكات زير توجه نماييم:

1-براي تهيه آب گرم بهتر است از سيستم هاي جديد تاسيساتي استفاده كنيم مثلاً استفاده از آبگرمكن ديواري به آبگرمكن مخزني برتري دارد و استفاده از پكيج از آبگرمكن ديواري مناسب است.

2-دماي آبگرم مصرفي را تنظيم نماييم هرگز نگذاريم آب آنقدر گرم شود كه سوختن دست را موجب شود دماي مطلوب معمولاً حدود 30 تا حداكثر 50 درجه سانتيگراد مي باشد اما بهتر است در شرايط معمولي خصوصاً تابستان از دماي زير 40 درجه استفاده كنيم.

3-براي سيستم لوله كشي از لوله هاي عايق مثل لوله پلي پروپيلن و يا چند لايه با روكش فوم استفاده كنيم اين مطلب در مورد لوله هاي شوفاژ نيز صادق است و در صورت استفاده از سيستم گرمايش از كف زير لوله ها حتماً از فوم عايق استفاده شود.

4-براي انتقال آب گرم سعي كنيم از حداقل فاصله بين منبع گرما و محل مصرف استفاده كنيم تا دماي آب بين منبع گرما و محل مصرف تغيير نكند.

بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان

ج) پخت و پز:

 نكات ذيل در كاهش مصرف انرژي براي پخت و پز بسيار موثر است:

1-براي پختن غذا از آب گرم استفاده نماييم تا حداقل انرژي براي گرم كردن آب در فضاي باز مصرف شود.

2-براي هر مقدار غذا از ظرف با اندازه مناسب استفاده شود.

3-براي پخت غذا ترجيحاً از ظروف شيشه اي (پيركس) استفاده نشود چون شيشه اساساً رساناي خوبي براي گرما نيست بنابراين بهتر است از ظروف شيشه اي براي نگهداري غذاي گرم استفاده شود و براي پخت ظروف فلزي بر ظروف شيشه اي برتري دارد.

4-هميشه استفاده از فر نسبت به شعله هاي روي اجاق مصرف انرژي كمتري را موجب مي شود پس سعي كنيم استفاده از فر را در پختن غذاهاي خود افزايش دهيم.

5-براي هر اندازه ظرف از سايز شعله مناسب آن استفاده كنيم مثلاً براي ظروف كوچك از شعله بزرگ و براي ظروف بزرگ از شعله خيلي كوچك استفاده نكنيم.

6-براي گرم كردن غذا از اجاق هاي مايكروويو استفاده كنيم چون در مدت كوتاهي و با انرژي كمي غذا را گرم مي كنند ولي براي پخت و پز از اين اجاق ها كمتر استفاده كنيم چون زمان پخت طولاني و مصرف انرژي بيشتري نسبت به گاز دارند.

بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان

د) روشنايي و مصارف برق ساختمان

 براي كاهش مصرف برق توجه به نكات زير ضروري است:

1-در همه مكان ها خصوصاً مكان هايي كه به مدت زيادي در طول شبانه روز نيازمند روشنايي هستند از لامپ هاي كم مصرف به جاي لامپ هاي سنتي پر مصرف استفاده كنيم.

2-طراحي ساختمان را به متخصصين آن ها بسپاريم تا با طراحي مناسب در اكثر فضاها در روشنايي روز نيازي به روشن كردن چراغ نباشد.

3-درصورت عدم استفاده از لامپ كم مصرف، اولاً حداقل توان مورد نياز براي روشنايي استفاده شود ثانياً در سقف و پشت لامپ، رفلكتورهاي مناسب كار شود تا بازتاب نور كمك بيشتري به روشن تر شدن محوطه و در نتيجه توان مصرفي كمتر كند.

4-تعداد كليدها را در فضاهاي مختلف به جهت كنترل ميزان روشنايي در ساعات مختلف شبانه روز افزايش دهيم. مثلاً وقتي كه مي خواهيم تلويزيون تماشا كنيم ممكن است بخواهيم روشنايي را كاهش دهيم. اگر براي هر لامپ درون يك فضا كليد جداگانه اي وجود داشته باشد انجام اين كار ممكن است.

5-در راهروها و فضاهاي عمومي از سنسور براي روشن شدن فضا استفاده كنيم و خاموش شدن چراغ را نيز با زمان مشخصي كنترل نماييم.

6-در نماي ساختمان از نورپردازي (در حالي كه واقعاً نيازي به اين كار وجود ندارد) بپرهيزيم و اگر در يك ساختمان تجاري واقعاً نياز به اين كار بود در ساعات بعد از نيمه شب و در طول روز حتماً اين چراغ ها را خاموش نماييم.

7-از وسايل برقي پرمصرف در حالي كه نيازي به استفاده از آن نيست استفاده نكنيم مثلاً در مناطقي كه نيازي به استفاده از كولر گازي وجود ندارد بهتر است از كولرهاي آبي كه كم مصرف تر هستند استفاده كنيم.

شايد رعايت كليه موارد فوق براي همه ما امكان پذير نباشد ولي براي هر يك از ما رعايت تعدادي از آنها قطعاً امكان پذير است كه در صورت رعايت مي تواند بسيار كمك كننده باشد. نكته بسيار مهم اين كه بايد بحران انرژي را خيلي جدي بگيريم و دقت داشته باشيم كه منابع انرژي موجود فقط مربوط به نسل ما نيست و نسل هاي آينده نيز بايد از اين منابع استفاده كنند،‌ضمن آنكه مقدار مصرف انرژي و هدر رفت آن امروزه ميزاني است براي پيشرفتگي يك كشور پس اگر قدمي هر چند كوچك براي بهينه سازي مصرف انرژي برداريم به پيشرفت كشور كمك بسياري نموده ايم البته فراموش نكنيم كه مديريت توليد و توزيع انرژي نيز مبحث بسيار مهمي است كه مسؤولان كشور بايد توجه كافي به آن بنمايند.

اميدواريم با تلاش همه ايرانيان كشوري آباد داشته باشيم و كاري كنيم كه هيچ نسلي در آينده دچار كمبود انرژي نشود، البته اين كاري است كه ما براي نوادگان خودمان انجام مي دهيم.

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 06 بهمن 1393 ساعت: 16:44 منتشر شده است
برچسب ها : ,
نظرات(0)

تحقیق درباره حمله اسکندر مقدونی به ایران

بازديد: 25621

 

تحقیق درباره حمله اسکندر مقدونی به ایران

اِسکَنْدَر مَقْدونی (۳۵۶تا ۳۲۳پیش از میلاد) در ایران مشهور به «اسکندر گجسته» (به معنای اسکندر ملعون)و در غرب مشهور به «اسکندر کبیر»، وکشورگشای اهل مقدونیه در سدهٔ چهارم پیش از میلاد بود.

در طول تاریخ اسکندر برای روم نماد قدرت واقتدار بوده است؛ ولی برای ایرانیان نماد خونخواری و خرابی است. چنانچه به علت کشتار و خرابی‌های به بار آورده، در ایران وی را اسکندر گجسته (ملعون) می‌نامند.

اِسکَنْدَر مَقْدونی (۳۵۶تا ۳۲۳پیش از میلاد) در ایران مشهور به «اسکندر گجسته» (به معنای اسکندر ملعون)و در غرب مشهور به «اسکندر کبیر»، وکشورگشای اهل مقدونیه در سدهٔ چهارم پیش از میلاد بود.

در طول تاریخ اسکندر برای روم نماد قدرت واقتدار بوده است؛ ولی برای ایرانیان نماد خونخواری و خرابی است. چنانچه به علت کشتار و خرابی‌های به بار آورده، در ایران وی را اسکندر گجسته (ملعون) می‌نامند.

اسم این پادشاه مقدونی اسکندر بود و مورخین عهد قدیم نیز چنین نوشته‌اند؛ اما بعدها برخی مورخین اسلامی او را اسکندر الرومی و یا حتي اسکندر ذی‌القرنین خواندند و برخی نیز از وی به اسکندر المقدونی یاد کردند. (روم را باید بمعنی یونان یا مقدونی دانست زیرا بیزانس یا روم شرقی را در زمان ساسانیان و قرون اولیهٔ اسلامی روم می‌گفتند). از جمله حكيم الهي مرحوم حاج ملا هادي سبزواري (قرن 13ق) اسكندر را با نام ذو القرنين قديس ياد مي كند و وي را شاگرد ارسطو و گسترش دهنده علم منطق مي داند. اما ابوالكلام آزاد (اواخر قرن 14ق) از دانشمندان هندي كتابي با نام كوروش كبير يا ذوالقرنين نوشت كه مفسر برجسته و حكيم الهي مرحوم علامه طباطبايي اين قول را در تفسير قرآن خود با دلايلي مورد تاييد قرار داد.

از آنجا که در عهد قدیم میان مرسوم نبود که پادشاهان هم نام را با اعداد ترکیبی ذکر کنند، مورخین اولیه وی را اسکندر پسر فیلیپ می‌خواندند.

در شاهنامه نیز از اسکندر یاد می‌شود وی نوه فیلیپ، پسر داراب و برادر دارا معرفی می‌شود.

نَسَب

پدر اسکندر فیلیپ دوم مقدونی و مادرش اُلمپیاس دختر نه‌اوپ‌تولم پادشاه مُلُس‌ها. (البته در برخی منابع اسکندر حرام زاده، و فرزند پدری ترک دانسته شده است)

ملس‌ها مردمی بودند یونانی زبان که در درون اپیر نزدیک دریاچهٔ اِپئوم‌بوتی یا ژانین کنونی سکنی گزیده بودند و پادشاهان این مردم از خانوادهٔ اِآسیدها بشمار می‌رفتند و این خانواده هم نسب خود را به آشیل پهلوان افسانه‌ای یونان در جنگ تروا میرسانید. بنابراین چون پادشاهان مقدونی عقیده داشتند که نژادشان به هرکول نیم‌ربّ‌النوع یونانی می‌رسد مورخین یونانی نسب اسکندر را از طرف پدر به هرکول و از طرف مادر به آشیل پهلوان داستانی میرسانند.[۱] در داستان‌های ایرانی اُلمپیاس مادر اسکندر را ناهید نامیده‌اند.

برخی از پژوهشگران در ایران نظیر استاد بهروز، اصلان غفاری، دکتر محمد مقدم، احمد حاجی و پوران فرخزاد معتقدند در زندگینامه‌هایی که درباره اسکندر مقدونی برجای مانده است تعارض‌ها و اشتباه‌هایی وجود دارد. از جمله پوران فرخزاد در کتاب «کارنامهٔ به دروغ» آورده است اسکندر مغانی یا اسکندر ارومی شخصی ایرانی بوده‌است که بسیاری از اسکندرنامه‌ها که امروزه به اسکندر مقدونی نسبت داده می‌شود در واقع شرح حال او است (مثلا ساختن سد سکندر، پارسایی و بزرگواری، پی آب زندگانی گشتن).[۲]

 تولد و کودکی

اسکندر در ژوئیهٔ (۱۰تیر تا ۹اَمرداد) ۳۵۶ق.م و در شهر پِلا به دنیا آمد. استاد او ، ارسطو ، فیلسوف معروف یونانی بود. اسکندر در زمان کودکی ، اسبی بسیار پر قدرت و نترس به نام( بوسفال) را تربیت کرد که هیچ کس جرئت نداشت از آن سواری بگیرد. این اسب مشهور ، اسکندر را تا هندوستان برد و در آنجا مرد.[۳]

پیش از فتح یونان

پدر اسکندر فیلیپ یا فیلیپوس که نخست شاه مُلُس‌ها بود، در جنگی که با یونان کرد پیروز گردید و پادشاه مقدونیه و تمام یونان شد. در این جنگ که در محل خرونه(Cheronee) روی داد دو سپاه به هم رسیدند و طلیعهٔ صبح طرفین صف آرایی کردند. فیلیپ فرماندهی جناح راست را به پسرش اسکندر داد و معاونان ممتاز را خود را در کنار او جا داد. فرماندهی جناح چپ را هم خود به عهده گرفت. در این جنگ که طولانی بود تعداد زیادی از هر دو طرف کشته شدند و سرانجام پدر اسکندر در این نبرد پیروز شد. بعدها هنگامی که فیلیپ وارد نمایشگاهی جهت تماشای صورت دوازده الهه می‌شد و تمام انظار متوجه بود شخصی پوزانیاس(pausanias) نام قمه‌ای به تن او فرو کرد و پادشاه افتاد و درگذشت. پس از مرگ فیلیپ اسکندر بر تخت سلطنت نشست.

جوانی اسکندر

فیلیپ دوم توجهی مخصوص به تربیت اسکندر داشت و با این مقصود فردی را با نام لئونیداس که از نزدیکان اُلمپیاس بود مسئول تربیت اسکندر کرد. فیلیپ در انتخاب پزشک و دایه اسکندر نیز تلاش کرد تا همه از خانواده‌های ممتاز و اشراف باشند، پس از رسیدن اسکندر به سن جوانی، فیلیپ به ارسطو، فیلسوف سرشناس یونان که در آن زمان به مکتب افلاطون می‌رفت، نامه‌ای نوشت. ارسطو سمت آموزگاری اسکندر را پذیرفت و مدتها بتعلیم و تربیت او پرداخت.[۴]

اعتیاد اسکندر به الکل گاه باعث می‌شد در حال مستی حتی نزدیکترین افراد، از جمله یکی از نزدیکترین دوستانش را بقتل برساند؛ یا مجموعه تخت جمشید که از بزرگ‌ترین میراث دنیای قدیم بود را به اتش بکشد.

 

حمله به ایران

مسیر حمله اسکندر به ایران

اسکندر در لشکر کشی‌های خود به آسیا، در زمان داریوش سوم به سرزمین هخامنشیان حمله کرد و سپاهیان ایران را شکست داد.

نخستین نبرد اسکندر و ایرانیان در بهار (۳۳۴پ.م) در حوالی آسیای صغیر نبرد گرانیک یا گرانیکوس نامیده می‌شود. اسکندر از بغاز داردانل گذشته وارد آسیای صغیر شد. این نبرد در کنار رود گرانیک روی داد که به دریای مرمره می ریزد.

درگیری میان پارس و یونان سالیان سال ادامه داشت. نقطهٔ اوج این کشمکش ها را سیل رخدادهائی تشکیل می داد که حملهٔ اسکندر عامل و باعث آن ها بود. عصری که بدین ترتیب پایان می گرفت چیزی حدود سیصد سالی به درازا کشیده بود. [۱]

دومین نبرد اسکندر و ایرانیان در نبرد ایسوس، (333 پ.م.) اولین نبرد مستقیم اسکندر است با سپاه داریوش سوم. داریوش و اسکندر در نزدیکی شهر ایسوس با یکدیگر رو به رو شدند.

میان جهان باختر و جهان خاور در درازای تاریخ، نه نبردهای قدرت، نه درگیری های اعتقادی، نه رقابت هنرها و نه بگو مگوهای اندیشمندان هیچگاه گسسته نشده است. اوج این درگیری، که کهن ترین موضوع تاریخ را تشکیل می دهد، برخورد خصمانهٔ غرب با شرق در سال ۳۳۳پیش از میلاد مسیح در نبرد «ایسوس» بود. پیروزی بنام غرب رقم خورد. پیامدهای آن فوق العاده بودند. [۲]

سومین نبرد اسکندر و ایرانیان در نبرد گوگمل، (331 پ.م.) دومین نبرد مستقیم اسکندر است با سپاه داریوش سوم در گوگمل واقع در نزدیکی اربیل امروزی. بيشترين مقاومت ها را طوايف آریایی برزینی در نبرد گوگمل انجام دادند.

پس از پیروزی «گوگمل» اسکندر از همان میدان نبرد، یک گردان سواره نظام تحت فرماندهی «فیلُکسِنوس» به «شوش» گسیل داشت با این امید که پیش از این که همهٔ گنجینه ها منهدم، سوزانده، به یغما رفته یا به ایران شمالی منتقل شده باشند، شهر را اشغال کند. در رقابت با شایعهٔ پیروزی عظیم، «فیلُکسِنوس» عازم جنوب شد. امید اسکندر بر آورده شد. پس از آن که داریوش در نتیجهٔ دوبار گریختنش هم در نبرد «ایسوس» و هم «گوگمل» شکست خورد، ساتراپ ها، تا جائی که به چنگ فاتح افتاده بودند، دیگر نیازی نمی دیدند، برای این هخامنش ِ فراری سرشکی فرو ریزند. یا شاید هم تنها یک قطرهٔ دیگر نثارش کرده باشند! اما در این وقت فرماندهان بزرگ شروع به سیاست ورزی کردند، سیاستی بزرگ. در موقعیت آنان، سخن رایج ، کنار آمدن با فاتح بود. تدبیر دورنگرانهٔ اسکندر در رفتار دوستانه اش با «میتر ِ نس» ِ ساتراپ که در زمان خود، شهر «سارد» را به او تسلیم کرده بود و پذیرفتنش به حلقهٔ نزدیکان دربار پادشاهی، به بار نشست. ملایمت اسکندر نسبت به همهٔ کسانی که در برابرش مقاومتی نشان نداده بودند، تسلیم ساتراپ ها را تسهیل کرد. «شوش» تحویل شد. در ماه نوامبر سال ٣٣۱، تقریباً چهار سالی پس از عبور از «هلسپونتوس» ، اسکندر وارد پایتخت امپراتوری پارس شد. [۳]

اسکندر با تصرف پارسه، یکی از پایتخت‌های هخامنشیان این سلسله ایرانی را برای همیشه نابود کرد. وی فرمان به آتش کشیدن پارسه را صادر کرد که برخی آن را برای تلافی به آتش کشیده شدن آتن به دست خشایارشا می‌دانند.

مرگ

اسکندر پس از فتح هند که تا رود هیفاز (بیس امروزی) پیشروی کرده بود به علت کمی قشون به ایران بازگشت و به فکر تسخیر عربستان افتاد. بنابراین به سمت بابل حرکت کرد ولی در آنجا به علت تبی که از باتلاق‌های بابل بر او مستولی شده بود در سن ۳۲سالگی درگذشت.[۵]

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: یکشنبه 05 بهمن 1393 ساعت: 20:00 منتشر شده است
برچسب ها : ,
نظرات(13)

تحقیق درباره دریا های و دریاچه ایران

بازديد: 28305

 

تحقیق درباره دریا  های و دریاچه ایران

دریاچه خزر، بزرگ ‌ترین دریاچه جهان و خلیج فارس و دریای عمان مهم‌ترین دریاهای ایران، محسوب         مي شوند كه به ترتيب در شمال و جنوب كشور واقع شده اند و ارتباط دریایی ایران با ساير درياهاي آزاد از این دریاها صورت می‌گیرد.

تعداد دریاچه‌های ایران به دلیل وضعیت زمين شناسي اين كشور‌ به نسبت فراوان است. برخي از اين درياچه ها دايمی و بعضی از آنها در بیش‌تر روزهای سال خشک و بی‌آب هستند. از ميان مهم ترين درياچه هاي دايمي ايران مي توان علاوه بر درياي خزر به درياچه هاي ارومیه، بختگان، جازموریان، پریشان، مهارلو، زیریوار و هامون اشاره کرد.

دریا

پهنه وسیعی از آب شوراست که به آب های آزاد یعنی اقیانوس راه دارد. عمق دریاها متفاوت و در حال تغییر است و در بعضی نقاط بین ۱۲هزار تا ۱۵هزار متر است. همچنین در بسیاری از منابع، واژه دریا را برای دریاچه های شوری که مجرای خروجی طبیعی ندارند استفاده می کنند، مانند دریاچه خزر در شمال ایران. مهم ترین دریاها موجود در ایران خلیج فارس و دریای عمان است.

خلیج فارس

خلیج فارس با وسعت ۲۴۰هزار کیلومتر مربع، پس از خلیج مکزیکو و هودسن، سومین خلیج بزرگ جهان محسوب می شود که در جنوب ایران واقع شده است. از همسایگان این خلیج می توان در غرب از کویت و عراق و در جنوب از عربستتان، بحرین و امارت متحده نام برد. نام خلیج فارس در دوره های مختلف تاریخی متغییر بوده است. در کتیبه های آشوری خلیج فارس، «نارمرتو» به معنای «دریای تلخ» آورده شده است. در زمان ساسانیان آن را دریای پارس می نامیدند و برخی از تاریخ نگاران و جغرافی دانان یونانی از خلیج فارس به نام « پرسیکوس» به معنای خلیج پارس یاد کرده اند و بالاخره این که دانشمندان مسلمان آن را، بحر فارسی یا البحرالفارسی ذکر کرده اند.

مهم ترین جزایر خلیج فارس عبارتند از: ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، خارک، قشم، کیش، لاوان.

دریای عمان

دریای عمان در اثر پیشروی اقیانوس هند به داخل خشکی جنوب غربی آسیا، یعنی کشورهای ایران، پاکستان، عمان و امارات به وجود آمده است. این دریا محل اتصال خلیج فارس و اقیانوس هند نیز است.

طول ساحل دریای عمان در ایران، از خلیج گواتر تا بندرعباس، ۷۸۴کیلومتر است. بندرها کوچک جاسک، چابهار و گواتر از بنادر بازرگانی و دریانوردی این دریا به شمار می آید و از شهرهای مهم دریای عمان چابهار و جاسک است.

  انجير-معابد

پوشش گیاهی و درختی، گونه های جانوری، گونه پرندگان و آبزیان در حوزه و جزایر خلیج فارس و دریای عمان:

پوشش گیاهی و درختی: آویشن،‌ آلویه ورا، آناقالیس، آفتاب پرست کازرونی، آهو ماش لابری، اسفیوش، اشوراک، بابونه بوشهری، پنیرک، پینوباد، تخم شربتی، ترشک، ریش پهن چابهاری، زیره، چوچ، خارگرگ، خرماگز، سیال، سیلن سایه پسند، کاروادری، کهتر، کهور، گل کاغذی، مریم گل بزمانی، درخت اکالیپتوس، انار، انجیر، انگور، توج یا درخت مسواک، چریش، سمر، کرت، کنار، کهور، گز، نخل، نخل زینتی، سعد، سنبیل، خرما، لور یا انجیر معابد، لیموترش، نارگیل، موز درختچه مورد.

گونه جانوری: آهو، جبیر، خرگوش، روباه، شغال، قوچ و میش، کل و بز، گرگ، گورخر ایرانی، یوزپلنگ.

حواصيل

گونه پرندگان: آبچلیک، اردک وحشی، اگرت پا خاکستری، پرستوی دریایی، پلیکان، درنا، حواصیل ، سلیم، غاز، فلامینگو، کاکایی، گیلانشاه، لک لک.

آبزیان: ماهی های خوراکی و غیرخوراکی؛ اره ماهی، اسب ماهی، بمبک، پیش ماهی، دختر ناخدا، راشکور، حلوا سیاه، حلوا سفید، خابور، خاور، خبور، ساردین، سبور، سرخو، سفره ماهی، سنگسر، سیکین، شانک، شوریده، شیرماهی، قباد، قوازرد، طوطی، کارفه، گیش، گوازیوم، کفشک، هوور، میگو، هاشینه. پستانداران دریایی؛ دلفین، نهنگ، کوسه ماهی درنده، کوسه گربه ماهی، نهنگ کوسه یا کوسه کر، کوسه سر چکشی، کوسه ماهی شکاری، کوسه ماهی گورخری، گاو آبی. ماهی های زینتی؛ آنجل، آنتن دار، آرایشگر، امپراتور، پیکاسو، پیکاسوی مشکی، دلقک آبی، دم گاوی، ژله، جراحی دم زرد، چیتی، خروس دریا، سرخال سفید، سقز ماهی، شقایق، عروس ناخدا، عروس زرد، صندوق، کاردینال، گرین رز، گین، ملوان، نئون، هامور و بالاخره؛ لاک پشت عقابی، لاک پشت سر سبز، خرچنگ.

دریاچه ها

آب های ساکن در گودترین قسمت زمین که بر اثر فرسایش و یا عوامل داخلی زمین به وجود آمده اند و هیچ ارتباطی با دریاهای دیگر ندارند. بنابراین دریاچه ها در فرورفتگی ها و نواحی پست زمین و یا حتی در قله کوه ها و نیز در شرایط زمین شناسی گوناگون ممکن است، تشکیل شود. ترکیب آب دریاچه ها و میزان شوری آن ها به عوامل مختلفی چون: مسیر عبور جریان رودها و آب های زیرزمینی به دریاچه ها و بستر خود دریاچه، میزان تبخیر در منطقه، میزان آب های ورودی و خروجی و پوشش گیاهی منطقه دارد. دریاچه ها به انواع مختلفی تقسیم می شود که عبارتند از: دریاچه های یخچالی، دریاچه های آتشفشانی، دریاچه های تکنونیکی، دریاچه های کارستیکی.

از مهمترین دریاچه ایران می توان به: دریاچه خزر، ارومیه، بختگان، انزلی، پریشان، تار و هویر، تشک، حرا، زریوار، سیران گل، شادگان، حوض سلطان، شط تمی، شور مست، قوری گل، گواتر، گهر، مهارلو، میانکاله، میقان، دریاچه نمک اشاره کرد.

خزر

دریاچه خزر

 این دریاچه با مساحت ۴۳۶هزار کیلومتر مربع، یکی از بزرگ ترین دریاچه جهان و نیز مهم ترین دریاچه ایران محسوب می شود که در شمال ایران قرار گرفته است. دریای خزر به عنوان سومین دریاچه عمیق با کشورهای روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و آذربایجان همسایه است. آب خزر از نوع ترکیبات دارای کلسیم، منیزیم و سولفات است.

دریاچه ارومیه

جزو بزرگ ترین و شورترین دریاچه های دایمی ایران محسوب می شود. دریاچه ارومیه با مساحت تقریبی ۵۵۰۰کیلومتر در شمال غرب ایران و بین دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی واقع شده است. این دریاچه به علت بالا بودن میزان محلول نمک در آن و شوری بیش از حد، دومین دریاچه آب شور دنیا به شمار می آید. همین ویژگی شوری آب باعث شده تا هیچ ماهی و نرم تنی به جز گونه های سخت پوستان در آن زندگی نکنند. آب این دریاچه با PH از نوع آب های کلرید سدیم، منیزیم، سولفات و در حالت زیرقلیایی است البته گل دریاچه ارومیه خمیری سیاه رنگ و از دسته گل های کلروره است که دارای خاصیت درمانی برای بیماری های روماتیسم، آرتروزاست. علاوه بر این ها دریاچه ارومیه دارای ۱۰۲جزیره با صخره های سنگی است که به جز جزیره اسلامی خالی از سکنه است، از میان این ۱۰۲جزیره مهم ترین جزایر عبارتند از: جزیره قویون داغی یا کبودان، جزیره اشک یا اشک داغی،جزیره اسپیر، جزیره آرزو، جزیره نه گانه یا دوقوزلار.

با وجود میزان بالای شوری آب دریاچه، در حوضه و جزایر این دریاچه ، ۵۴۶گونه گیاهی از خانواده گیاهان شورپسند، گیاهان شن پسند، گیاهان خشکی زی و گیاهان آب پسند، همچنن ۲۷گونه پستانداری، ۲۱۲گونه پرنده، ۴۱گونه خزنده، ۷گونه دوزیست و ۲۶گونه ماهی وجود دارد . مهم ترین بی مهره آبزی دریاچه ارومیه یک گونه میگوی بومی آب شور به نام آرتیمیا- اورمیانا است که از رده سخت پوسته بوده که غذای پرندگانی چون فلامینگو است.

دریاچه هامون

دریاچه هاموندریاچه هامون، با اختصاص حدود ۳۸۲۰کیلومتر مربع وسعت در شرق ایران، سومین دریاچه بزرگ ایران بعد از دریاچه خزر و ارومیه به شمار می رود که در شمال استان سیستان و بلوچستان واقع شده است. سرچشمه اصلی این دریاچه، رودخانه هیرمند است که از کوه های هندوکش و ارتفاعات بابا یغما در غرب کابل جاری شده و پس از طی مسافتی وارد خاک ایران شده و پس از دریافت آب رودخانه های خاش رود، فراه، هاروت رود، شور رود، حسین آباد و نهبندان بالاخره در محل لورگ باغ به دریاچه هامون می پیوندد.

دریاچه هامون، نه تنها در گذشته یکی از بزرگ ترین و پرآب ترین دریاچه ی ایران، بلکه در نزد زرتشتیان محل مقدس به شمار می آمد، امروزه، پس از خشکسالی ها و تقسیم بندی های کشورها و نرسیدن آب به مرزهای ایران به مرور قسمت های وسیعی از آن خشک شده است. این دریاچه که بزرگ ترین پهنه آب شیرین سیستان محسوب می شود اکنون به چهار دریاچه مجزا؛ یعنی: دریاچه هامون صابری یا سیستان، دریاچه هامون پوزک ایران، دریاچه هامون هیرمند و دریاچه هامون افغانستان که قسمت کمی از آن در ایران واقع شده است تقسیم می شود.

پوشش گیاهی: اشک، اوبار سلام بوفی، بارهنگ آبی، بونی، تزگ، جگن دریایی، چمن شور ساحلی، سوجک یا لیواش، علف بوریا، قمیش، گز، لویی، نی، نی هندی،هزار نی.

گونه جانوری: آهو، بز و کل، جبیر، خرگوش، شغال، قوچ و میش، کاراکال، کفتار، گزار، یوزپلنگ.

گونه پرندگان: باقرقره، باکلان، پلیکان، حواصیل هندی، درنا، روباه، سلیم کوچک، سنقر سفید، شاهین، عقاب، غاز، قو، فلامینگو، کاکایی ارمنی، کاکایی سرسیاه بزرگ، کاکایی پشت سیاه بزرگ، کاکایی صورتی، کورکوربال سیاه، گربه وحشی.

آبزیان: با توجه به بحران خشکسالی دریاچه هامون و کاهش ماهیان گرمابی و سردآبی در این دریاچه، اداره شیلات سیستان با هدف پرورش ماهی اقدام به تکثیر و پرورش ۵گونه ماهی در این تالاب و تالاب های پیرامون کرده است که آن ها عبارتند از: کپور ماهی، ماهی آمور یا هامون ماهی، ماهی فیتوفاگ، ماهی بیگ هد، ماهی بومی شیزوتراکس.

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: یکشنبه 05 بهمن 1393 ساعت: 18:40 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,
نظرات(11)

تحقیق درباره آشنایی با ماهی های دریای خزر و خلیج فارس

بازديد: 1901

 

آشنايي با ماهي هاي درياي خزر

ماهي سفيد (جواهر درياي خزر)

 دوکي شکل است با فلس نقره اي روشن و سربي تيره و دم فاق با گوشتي سفيد و لطيف، جنس نر آن کشيده تر است . روي سر آن خال هاي درشت و سفيد دارد. گوشت نر آن بيشتر است و اين ماهي در دو نوع است: دريايي و پرورشي که نوع دريايي آن مرغوب تر است.

ماهي کيلکا:

 از خانواده شک ماهيان يا هرنيگها مي باشد. صيد محدود دارد. به صورت کنسرو يا دودي و يا منجمد با بازار مي آيد. در شوروي از قسمت آب هاي جنوبي درياي خزر صيد فراوان دارد.

ماهي قزل آلا:

 در آب هاي شمال و برخي از رودخانه هاي داخلي پيدا مي شود. نسبتاً کوچک است با پوست خال دار که البته قزل آلا با خال قرمز بسيار مرغوب تر است نوع رنگين کمان ماهي قزل آلا پرورش داده مي شود و اين ماهي را معمولاً سرخ مي کنند.

ماهي آزاد:

 نام فرنگي آن سمن و گاهي سالمون تلفظ مي شود. مرغوب ترين، عالي ترين ماهي جهان است. دوکي شکل و کشيده است. فلس ريز دارد با پوشش نقره اي روشن، خال سياه روي آن ديده مي شود. رنگ پوست آن سفيد يا به رنگ نارنجي است. خاويار ماهي آزاد درشت و نارنجي مايل به قرمز بلوري است.

ماهي ازون بزون با خاويار:

 اين ماهي بدني کشيده، پوزه اي دراز و باريک دارد. سر و لب پايين داراي بريدگي است. سيبيلک ها کوتاه است. قسمت پشت و پهلو به رنگ تيره و شکم به رنگ روشن ديده مي شود.

ماهي کفال:

 دوکي شکل است با پوزه تيز نقره اي رنگ با فلس درشت. گوشت آن سفيد و سفت است. کفال را مردم شمال دودي مي کنند و يا به صورت سرخ شده يا کباب با نارنج و ليمو مصرف مي کنند.

 

 

ماهي کپور:

 کپور از آب هاي ساحلي درياي خزر و مرداب هاي کنار دريا به دست مي آيد ماهي کپور اغلب به علت حرکت در گل و لاي کف رودخانه يا مرداب و تغذيه از گياهان چنين محيطي بوي گل و لاي مي دهد. ماهي کپور، دوکي شکل و پهن است و رنگ آن طلايي مايل به قهوه اي با فلس هاي درشت است. کپور به واسطه تغذيه در مرداب، گاهي ممکن است طعم ناخوشايندي داشته باشد. براي از بين بردن طعم ناخوشايند پس از تميز کردن کپور، آن را نيم ساعت در آب سرد با 6 قاشق سرکه بخوابانيد.

اردک ماهي:

 از رودخانه به دريا مي آيد. فلس ريز به رنگ خاکستري زيتوني دارد. زير شکم مايل به زرد است. پوزه کشيده و دهان بزرگ و دندان هاي قوي دارد. اردک ماهي را مي توان سرخ کرد يا روي آتش کباب کرد و به صورت کباب يا بخار پز نيز مصرف نمود.

ماهي کولي:

ماهي کوچک است با فلس ريز نقره اي. انواع اصلي آن عبارتند از: کاس کولي، که گرده آن به رنگ کبود پر طاووسي است. سياه کولي، گرده آن سياه و فلس سربي تيره رنگ دارد. شاه کولي، رنگ نقره اي تنه پهن دارد معمولاً به صورت سرخ کرده يا کباب مصرف مي کنند.

ماهي سوف:

 بعد از ماهي سفيد شمال، پر خريدارترين ماهي است. اين ماهي کشيده و دوکي شکل است. پوزه باريک فلس ريز نقره اي دارد و تقريباً بي خار است جزء ماهي هاي مرغوب به شمار مي رود گوشت آن سفيد و نرم است.

ماهی های خلیج فارس

ماهی حلوا سفید یا زبیدی:

خوزستانی ها به حلوا، زبیده می گویند و زبیدی در زبان عربی از زبده گرفته شده به معنای برگزیده.

این ماهی کتابی شکل و چهار گوش است به رنگ نقره فام، فلس بسیار نرمی دارد که با مالش دست برداشته می شود. برای تمیز کردن آن کافی است شکافی در زیر گوش آن بدهید و آبشش ها را با انگشت بیرون بکشید.

سر و دم ماهی را نیز لازم نیست ببرید. معمولاً این ماهی را به صورت شکم خالی در روغن سرخ می کنند.

ماهی صبیتی:

شبیه سنگسر است.پشت این ماهی قهوه ای یا خاکستری مایل به نارنجی است. زیر شکمش سفید است. این ماهی برای سرخ کردن و قلیه مناسب است.

ماهی سرخو:

شبیه سنگسر است. رنگ آن نارجی است. گوشت سفید و لطیف دارد.

برای سرخ کردن و قلیه مناسب است.

ماهی خارو:

پوست صاف به رنگ نقره ای درخشان دارد. تسمه ای شکل است.

چنانکه از نام این ماهی پیداست، تیغ فراوان دارد ولی خارهای آن درشت است. این ماهی را می توان کبابی کرد. فیله آن برای سرخ کردن مناسب است.

ماهی تن:

برخی از گونه های این خانواده در آب های جنوب کشور ما زندگی می کنند. این ماهی دارای سرعت زیادی هنگام شنا کردن هستند. اگر این ماهی را در استخرهای کوچک، آکواریوم یا در محیطی قرار داد که از شنا کردن آنها جلوگیری به عمل آید بدون شک فوراً خواهند مُرد. این ماهی بیشتر به صورت کنسرو تهیه می کنند، کنسرو این ماهی بین کنسرو ماهی ها از معروفیت خاصی برخوردار است.

ماهی راشکو:

شکل دوکی، پوست نقره ای روشن با فلس کوچک، دم دو فاق، اطراف چشم و پوزه آن گاهی به رنگ سرخ است. راشکو ماهی مرغوب جنوب است. ضایعات آن کم است. گوشت آن سفید و لطیف است. برای هر نوع پخت و پز سرخ کرده، بخار پز، کبابی، قلیه مناسب است.

ماهی سنگسر:

ماهی کتابی شکل، پوست نقره ای گاهی به سرخی می زند. فلس درشت، استخوان نسبتاً زیاد دارد. فیله سنگسر را می توان سرخ کرد و برای قلیه و کبابی هم مناسب است.

ماهی شانک:

از خانواده صبیتی است. این ماهی برای قلیه مناسب است و فیله آن برای سرخ کردن خوب است.

ماهی شیر:

ماهی دوکی شکل، درشت و کشیده از خانواده، تن با پوزه باریک و دم باز، پوست آن نازک و صاف، به رنگ سربی نقره ای دارد. گوشت خام آن صورتی کمرنگ است. این ماهی تقریباً بی خار است. گوشت فراوان دارد. ضایعاتش کم است. این ماهی را می توان به صورت سرخ کرده، بخارپز، کبابی و شکم گرفته پخت.

ماهی شوریده:

دوکی شکل ظریف و کشیده با فلس ریز نقره ای. گوشت آن سفید و کم خار است و پس از پخت، نرم و لطیف است. شوریده را درسته و با شکم خالی می توان سرخ کرد.

ماهی صافی:

ماهی لوزی و کتابی است به رنگ سربی تیره، گوشت سفت و نسبتاً کم چربی دارد. برای سرخ کردن و بخار پز مناسب است.

صبور ماهی:

صبور ماهی رودخانه است، کتابی شکل، رنگ نقره ای درخشان، فلس درشت، گوشت پر چرب خوشمزه، ولی با خارهای ریز فراوان. پخت این ماهی بیشتر به صورت کبابی و شکم گرفته مناسب است.

ماهی کفال قرمز:

جزء بهترین ماهی های دریای جنوب به حساب می آیند. البته بعضی مواقع برخی از آنها ممکن است باعث اشتباه شوند. مثلاً ماهی کفال قرمز به هیچ وجه جزء کفال های معمولی نبوده و اسم علمی، شکل ظاهری، رنگ، طعم آن کاملاً متفاوت با کفال است. توجه داشته باشید هنگام تمیز نمودن نباید جگر این ماهی را دور انداخت زیرا از ارزش غذایی خاصی برخوردار است.

ماهی حلوا سیاه:

این ماهی به حلوا سفید شباهت دارد. پوست آن خاکستری تیره است. گوشت حلوا سیاه به لطافت حلوای سفید نیست ولی مزه آن بسیار خوب است.

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: یکشنبه 05 بهمن 1393 ساعت: 18:39 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,
نظرات(0)

درباره کاربرد واژه هایی مانند رونوشت و رونوشت پنهان در پست الکترونیکی پژوهش کنید

بازديد: 12033

 

تفاوت To و  )رونوشت  CC  ) و    BCC  یا رونوشت پنهان  در هنگام ارسال ایمیل چیست؟

حتما تا به حال دیده اید که هنگام ارسال ایمیل سه کادر برای انتخاب گیرنده به نام های To و CC و BCC وجود دارد. آیا تا به حال از خود پرسیده اید تفاوت این کادرها چیست؟ آیا تفاوت آن ها مهم است؟ در ادامه در مورد این کادرها به صورت کامل صحبت می کنیم و خواهیم دید که این کادرها اگرچه همه برای انتخاب گیرنده ها است اما بدون تفاوت هم نیستند و هر کدام از آن ها استفاده هایی هم دارند.

با کادر To که همه آشنا هستیم و می دانیم که برای انتخاب گیرنده هاست و کار خاص دیگری انجام نمی دهد اما:

CC چیست؟

CC مخفف کلمه ی Carbon copying به معنی کپی کردن با کاغذ کاربن است. یعنی همان کاغذهای آبی که زیر دستمان می ذاریم و بعد از نوشتن می بینیم که یک کپی از آن روی کاغذ زیرین نوشته می شود. در واقع CC همین کار را انجام می دهد و یک کپی از ایمیلتان را به گیرنده های انتخاب شده می فرستد.

تفاوت CC با To

این کادر تفاوت خاصی با کادر To ندارد و فقط اسم آن فرق می کند و در عمل همان کار را انجام می دهد. مثلا رئیس شما به شما می گوید که فلان ایمیل را به فلان کارمند ارسال کنید در اینجا شما ایمیل آن کارمند را در کادر To و ایمیل رئیس خود را در کادر CC قرار می دهید تا یک کپی از ایمیل شما به رئیستان ارسال کنید. اما در کل ایمیل ارسال شده به دو طرف هیچ تفاوتی نخواهد داشت.

تفاوت CC با BCC

توجه کنید از آن جایی که CC و To مانند هم عمل می کنند پس تفاوت های BCC و CC شامل To هم می شود. BCC مخفف کلمه ی Blind carbon copy است و به معنی کپی پنهان است (Blind = نا خوانایی) یعنی گیرنده هایی که در کادر BCC هستند توسط دیگر گیرنده ها (چه در BCC و چه در CC) قابل شناسایی نیستند. مثلا فرض کنید شما می خواهید به ۴ نفر یک ایمیل را ارسال کنید. اگر شما افراد A و B را در کادر CC (یا To) و افراد C و D را در کادر BCC قرار دهید، گیرنده ی A ایمیل گیرنده ی B و گیرنده ی B ایمیل گیرنده ی A را خواهد دید. اما گیرنده یگیرنده های A و B را خواهد دید (مانند گیرنده ی D) پس گیرنده های C و D یکدیگر را نخواهند دید. پس بهتر است زمانی که نمی خواهیم گیرنده های مختلف از ایمیل های یکدیگر با خبر شوند بهتر است همه ی آنها را در BCC تایپ کنیم.

تفاوت To و CC و BCC در هنگام ارسال ایمیل چیست؟

پس نتیجه می گیریم:

CC زمانی خوب است که:

·        بخواهیم یک کپی از ایمیل خود را برای افراد دیگری ارسال کنیم اما آنها از گیرنده های اصلی نامه نیستند.

BCC زمانی خوب است که:

·        بخواهیم یک کپی از ایمیل خود را برای افراد دیگری ارسال کنیم اما نمی خواهیم که دیگر گیرنده ها از وجود آنها با خبر شوند.

·        بخواهیم یک ایمیل را به افراد زیادی ارسال کنیم. مثلا شما یک لیست از ایمیل های مختلف دارید و می خواهید که یک ایمیل را به همه ی آنها ارسال کنید. حتی اگر مهم نباشد که آنها از ایمیل یکدیگر با خبر شوند باز بهتر است که ایمیل آن ها را در BCC تایپ کنیم برای اینکه وقتی گیرنده ایمیل را دریافت می کند یک لیست بلند از ایمیل های مختلف را نبیند و خیلی سریع به متن ایمیل برسد.

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: یکشنبه 05 بهمن 1393 ساعت: 18:25 منتشر شده است
نظرات(12)

ليست صفحات

تعداد صفحات : 792

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس