جواب سوالات کتاب - 37

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

روش های کم کردن نمک غذا و حذف نمکدان از سفره تحقیق کنید

بازديد: 41
روش های کم کردن نمک غذا و حذف نمکدان از سفره تحقیق کنید

روش های کم کردن نمک غذا و حذف نمکدان از سفره تحقیق کنید

 

 

۱- افزودن کمتر نمک در غذا

بسیاری از افراد، حتی نمی‌توانند تصور کنند که سیب‌زمینی یا پاستا در آب بدون نمک پخته شود، یا سس بدون افزودن نمک تهیه گردد.

در حقیقت، در هیچ یک از این موارد، افزودن نمک در پخت ضرورتی ندارد و صرفاً برحسب عادت افراد انجام می‌شود.

سبزی‌ها به خودی خود، به مقدار فراوانی طعم دارند و اضافه کردن میزان زیادی نمک در آب پخت، سبب پنهان شدن این طعم خواهد شد.

جالب اینجاست که با کاهش دریافت نمک، جوانه‌های چشایی به سرعت با رژیم کم نمک تطبیق داده می‌شوند و فرد ناگهان متوجه سایر طعم‌هایی خواهد شد که قبلاً با افزودن نمک فراوان، پنهان شده بودند.

در صورتی که حذف کامل نمک را به شما توصیه کرده‌اند، میزان نمک دریافتی خود را به‌تدریج کاهش دهید که در این صورت، کمتر متوجه این کاهش خواهید شد.

۲- کاهش تدریجی نمک دریافتی

همیشه قبل از افزودن نمک، غذای خود را بچشید و فقط به مقداری که واقعاً نیاز است، از نمک استفاده نمایید تا حدی که طعم غذا قابل قبول گردد.

میزانی از نمک را که به طور طبیعی برای هر غذا استفاده می‌کنید، اندازه بگیرید؛ سپس ۲۵ درصد از آن بکاهید.

بعد از دو هفته، از این میزان، ۲۵ درصد دیگر نیز کم کنید و به این ترتیب، این عمل را ادامه دهید تا زمانی که اصلاً نمکی به غذا اضافه نکنید.

در این صورت جوانه‌های چشایی شما به‌تدریج به طعم‌های گوناگون غذاهای کم نمک عادت خواهند کرد.

۳- استفاده از روش‌های پخت کم‌نمک

آب مورد استفاده در پخت، باعث بیرون کشیدن نمک و در نتیجه از بین رفتن طعم از غذا می‌شود.

بنابراین، استفاده از آبِ کمتر برای پخت، می‌تواند طعم طبیعی غذاها را نگه دارد.

پخت هرگونه غذا در آب، خود می‌تواند به حفظ تمام طعم‌های آن کمک نماید؛ پس آب غذا را دور نریزید.

جالب اینجاست که با کاهش دریافت نمک، جوانه‌های چشایی به سرعت با رژیم کم نمک تطبیق داده می‌شوند و فرد ناگهان متوجه سایر طعم‌هایی خواهد شد که قبلاً با افزودن نمک فراوان، پنهان شده بودند

تفت دادن

* یک روش عالی برای پخت گوشت‌ها، ماهی‌ها و سبزی‌ها با چربی و نمک کم، تفت دادن آن‌ها در تابه‌های بزرگ است.

برای افزودن طعم آن‌ها، از گیاهان و ادویه‌هایی مانند سیر، زنجبیل، زیره، آبلیمو و خردل استفاده کنید.

* از مصرف سویا سس و سایر سس‌های مشابه که نمک زیادی دارند بپرهیزید.

کباب کردن

* کبابی کردن گوشت‌ها از طریق کاهش رطوبت، سبب افزایش طعم آن‌ها می‌شود.

در این صورت نیازی به افزودن طعم به غذاها نخواهد بود. برای این کار می‌توانید از سبزی‌های مناسب برای هر غذا (مثلاً رزماری برای گوشت بره و ترخون برای مرغ) استفاده کنید.

* ماهی‌های بزرگ‌تر را می‌توان به‌صورت کامل یا خردشده در قطعات کوچک‌تر، کبابی کرد.

پیچاندن ماهی در کاغذ آلومینیومی به نگهداری آب آن‌ها کمک خواهد کرد.

برای افزودن طعم نیز می‌توانید از برش‌های لیمو، شوید و ترخون استفاده کنید.

بخار پز کردن

* تمام سبزی‌ها را می‌توان بخارپز نمود. این روش، به ویژه برای سبزی‌های ریشه‌ای، مثل سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین، هویج، چغندر و شلغم مناسب است که بسته به نوع سبزی و ضخامت قطعات آن‌ها، در مدت زمان ۲۰-۱۰ دقیقه بخارپز می‌شوند.

سبزی‌های برگ‌دار مانند کلم، جوانه‌ها و اسفناج نیز به خوبی بخارپز می‌شوند.

* ماهی به خوبی بخارپز می‌شود؛ زیرا این روش نسبت به آب‌پز کردن یا پختن، آرام‌تر می‌باشد که باعث جدا شدن گوشت‌های آن از هم می‌شود.

برخی گوشت‌ها نیز می‌توانند، بخارپز شوند.

استفاده از مایکروویو

* سبزی‌ها را به همراه ۲-۱ قاشق غذاخوری آب یا عصاره در مایکروویو بپزید.

گوشت نیز به خوبی در مایکروویو می‌پزد؛ اما به دلیل اینکه با این روش، آب خود را از دست نمی‌دهد، طعم گوشت‌ها به اندازه کبابی کردن، افزایش نمی‌یابد.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:53 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

اقدامات اولیه در زمان حمله قلبی و سکته مغزی را بنویسید

بازديد: 5
اقدامات اولیه در زمان حمله قلبی و سکته مغزی را بنویسید

سوال  :

اقدامات اولیه در زمان حمله قلبی و سکته مغزی را بنویسید

 

پاسخ  :

کمک های اولیه در هنگام حمله‌ قلبی :

۱- بیمار را در حالت نیمه خوابیده شبیه به حرف (W) قرار دهید. به عبارت دیگر پشت بیمار زاویه ۷۵ درجه با زمین بسازد و زانوها در حالت جمع شده باشند.

۲- برای کمک با اورژانس تماس بگیرید.

۳- یک قرص آسپرین ۳۰۰ میلیگرم به بیمار بدهید و از او بخواهید به آهستگی آن را بجود، البته اگر بیمار به این دارو حساسیت قبلی ندارد و قرص دیگری برای بیماری قلبی استفاده نمی‌کند.

۴- اگر بیمار قرص یا اسپری خاصی برای بیماری قلبی اش دارد، به او کمک کنید که از آن استفاده کند.

۵- بطور مرتب تنفس و ضربان قلب بیمار را تا رسیدن اورژانس ثبت کنید.

۶- اگر بیمار ناهوشیار شد، کمک‌های اولیه مربوط به بیمار ناهوشیار را بکار ببرید

کمک‌های اولیه هنگام سکته مغزی
 
* اگر فرد در مراحل اولیه سکته است برای اطمینان از شرایط او می‌توانید از او بخواهید دندان‌هایش را نشان دهد. در صورت وقوع سکته مغزی احتمالا فقط قادر خواهد بود یک طرف صورت خود را حرکت دهد.
 
* با مراکز امداد و اورژانس (۱۱۵) تماس بگیرید و تا رسیدن آنها خودتان دست به کار کمک‌رسانی شوید.
 
* اگر فرد بیهوش شده، سعی کنید امکان تنفس بهتر او را فراهم کنید؛ به‌عنوان مثال اگر لباسی پوشیده که یقه آن محکم است دکمه‌های یقه را باز کنید.
 
* در صورتی که فرد نفس نمی‌کشد، نبض او را کنترل کنید، به او تنفس مصنوعی بدهید و ماساژ دادن ناحیه سینه را براساس اصول احیای تنفسی آغاز کنید.
 
* چون امکان بلع یا فرو دادن مواد غذایی برای چنین فردی بشدت سخت و گاه ناممکن است از دادن مایعات یا مواد غذایی یا داروهایی که بیماران مبتلا به فشار خون مصرف می‌کرده‌اند امتناع کنید.
* اگر قصد داشتید فشار خون وی را کنترل کنید و در این بین متوجه بالا بودن آن شدید، جای نگرانی زیاد در این زمینه نیست، زیرا به طور معمول، در حین سکته مغزی، بدن برای مقابله با وضع پیش آمده و جبران کاهش خونرسانی به مغز به‌طور خودکار فشار خون را در رگ‌ها بالا می‌برد تا اکسیژن و مواد غذایی مورد نیاز خود را از این راه سریع‌تر به دست آورد.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:49 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

برای پیشگیری از عوامل خطرساز ابتلا سرطان را بنویسید

بازديد: 25
برای پیشگیری از عوامل خطرساز ابتلا سرطان را بنویسید

سوال  :

برای پیشگیری از عوامل خطرساز ابتلا سرطان را بنویسید


 

پاسخ :

سرطان نوعی بیماری است که در آن سلول‌های بدن توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می‌دهند و منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافت‌های سالم می‌شوند و از اجتماع این سلول‌های سرطانی توده‌ای به نام تومور ایجاد می‌شود.

به گزارش ایسنا، هدف از کنترل سرطان کاهش عوامل بروز سرطان، افزایش کیفیت زندگی، کاهش هزینه‌های مربوط به سرطان و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری است. طبق اعلام کارشناسان ۴۰ درصد از سرطان‌ها با عواملی مانند عدم مصرف دخانیات و فعالیت بدنی حداقل ۳۰ دقیقه در روز و پنج بار در هفته، پرهیز از مصرف غذاهای آماده و چرب، مصرف سبزیجات سه تا پنج بار در روز، جلوگیری از اضافه وزن، محافظت از پوست در مقابل نور شدید خورشید و حفظ پاکیزگی محیط زیست قابل پیشگیری است.

باید توجه کرد که مولفه‌های کنترل سرطان شامل پیشگیری، تشخیص زودرس، درمان و مراقبت‌های ویژه و طب تسکینی است که البته بحث تشخیص زودرس هم شامل دو مولفه تشخیص زودهنگام و غربالگری خواهد بود. طبق اعلام کارشناسان مصرف دخانیات، نوشیدن مشروبات الکلی،  رژیم غذایی عاری از میوه و سبزیجات، بی تحرک بودن بدن، اضافه وزن و چاقی از مهم‌ترین عوامل خطرساز بروز سرطان محسوب می‌شوند. به عنوان مثال باید بدانیم که سیگار متهم ردیف اول سرطان است و مطالعات نشان می‌دهند که  ۹۱ درصد از مبتلایان به سرطان ریه سیگاری بوده‌اند.

بنابر اعلام جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران، همواره ۱۰ گام برای پیشگیری از سرطان مطرح می شود که در ادامه می‌آیند:

- سیگار و قلیان نکشید و در معرض دود آن‌ها قرار نگیرید.

- روزانه حداقل ۳۰ دقیقه تند راه بروید.

- روزانه پنج وعده میوه و سبزی بخورید.

- مصرف نمک، قند، شکر و روغن روزانه خود را کاهش دهید.

- مراقب وزن خود باشید. چاقی و اضافه وزن بیماری‌زاست.

- با کرم ضد آفتاب و پوشش مناسب از پوست خود محافظت کنید.

- الکل ننوشید و از مواد مخدر دوری کنید.

- آلاینده‌های سرطان‌زا را بشناسید و از خود مراقبت کنید.

- با خود،دیگران و محیط زیست مهربان باشید.

-علائم هشدار دهنده سرطان را بشناسید و به‌موقع به پزشک مراجعه کنید.

 

برای پیشگیری از عوامل خطرساز ابتلا سرطان را بنویسید

۱. از فیلتر تصفیه‌ی آب استفاده کنید

با استفاده از فیلتر تصفیه‌ی آب، و محدود کردن تماس خود با مواد شیمایی سرطان‌زا و مخل هورمون‌ها، امکان ابتلا به سرطان را تا حد زیادی کاهش می‌دهید. استفاده از شیر تصفیه برای آب بسیار مفیدتر از مصرف آب‌های معدنی است.

۲.بادقت بنزین بزنید

وقتی باک بنزین پر شد، شلنگ را سر جایش بگذارید و از چند قطره بنزین اضافه بگذرید. چون در غیر این صورت، سوخت روی زمین می‌ریزد و سیستم بازیابی بخار پمپ مسدود می‌شود. این سیستم در پمپ بنزین‌ها طوری طراحی شده است که مانع از ورود مواد شیمیایی سمی و سرطان‌زایی همچون بنزن به هوا و محیط زیست می‌شود. تماس این مواد با پوست نیز خطرناک است و برای شش‌ها هم ضرر فراوانی دارند.

۳.گوشت را مزه‌دار کنید

گوشت سرخ‌شده، فرآوری شده یا زغالی می‌تواند حاوی مواد سرطان‌زا باشد. در دمای پخت بالا یعنی با کباب کردن یا سرخ کردن گوشت، آمین‌های هتروسیکلیک به‌وجود می‌آیند که ممکن است برای انسان خطر سرطان روده‌ی بزرگ، لوزالمعده و پستان را به همراه داشته باشند.

۴. کافئین مصرف کنید

طبق پژوهش‌ها، کسانی که روزانه ۵ فنجان قهوه‌ی کافئین‌دار مصرف می‌کنند، در مقایسه با کسانی که قهوه نمی‌نوشند یا خیلی کم مصرف می‌کنند، تا ۴۰ درصد از خطر ابتلا به سرطان مغز مصون می‌مانند. نوشیدن حد‌اقل ۵ لیوان قهوه در طول روز خطر سرطان‌های مختلفی نظیر سرطان حنجره و دستگاه گوارش را به شدت کم می‌کند.

۵.زیاد آب بنوشید

مصرف زیاد آب از ابتلا به سرطان مثانه جلوگیری می‌کند. با نوشیدن آب، مواد سرطان‌زا از ادرار خارج می‌شوند. هر چه بیشتر آب بنوشید این مواد زودتر و راحت‌تر از مثانه بیرون می‌روند. مصرف حداقل ۸ فنجان مایعات در روز به‌شدت به شما توصیه می‌شود.

۶. سبزیجات مصرف کنید

کلروفیل که عامل سبزیِ رنگِ گیاهان است، منبعی غنی از منیزیم است. طبق مطالعات، منیزیم خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را در زنان کاهش می‌دهد. منیزیم به‌طور عمده درون سلول‌هاست و برای اعمال متابولیک ضروری است.

۷٫این‌قدر از تلفن استفاده نکنید

۸٫ دور خشک‌شویی را خط بکشید

۹٫ به تراکم بافت پستان توجه کنید

۱۰٫غذای سالم بخورید

۱۱٫مصرف کلسیم را بیشتر کنید

۱۲٫ دردهای بدن را جدی بگیرید

۱۳٫از سیتی‌اسکن بی‌مورد پرهیز کنید

۱۴٫ چاق نشوید و چاق نمانید

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:44 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

راه های واگیر چیست و راه های انتقال و انتشار واگیر را بنویسید

بازديد: 25
راه های واگیر چیست و راه های انتقال و انتشار واگیر را بنویسید

سوال :

راه های واگیر چیست و راه های انتقال و انتشار واگیر را بنویسید

 

پاسخ  :

انتقال بیماریها

آشنایی با روشهای انتقال بیماریهای عفونی برای مبارزه با آنها حائز اهمیت است. در صورت آشنایی با راههای انتقال بیماری می‌توان اکثر بیماریهای عفونی را ریشه‌کن کرد و این عمل با ایجاد وقفه در گردش عامل بیماریزا در طبیعت بوجود می‌آید. میکروبهای بیماریزا به چهار روش عمده انتقال پیدا می‌کنند: انتقال از طریق تماس مستقیم ، انتقال بوسیله آب و مواد غذایی ، انتقال با تلقیح مستقیم (نیش حشرات) و انتقال از طریق هوا.

راههای ورود میکروبها

میکروبهای بیماریزا از طریق مجاری تنفسی ، لوله گوارشی و پوست زخمی شده وارد بدن انسان یا حیوانات می‌شوند. برای هر میکروبی یک راه ورود معمولا موثرتر از راههای دیگر می‌باشد و آن راهی است که میکروب پس از ورود آسانتر می‌تواند خود را در بافتهای مورد تمایل مستقر سازد. مثلا پنوموکوک از راه تنفسی وارد بدن شده و در نایژه‌ها رشد و تکثیر یافته زیاد می‌شود. راه ورود مناسب باکتری اسهال خونی که فقط خود را در روده مستقر می‌سازد از طریق دهان می‌باشد.

راههای خروج میکروبها

میکروبهای دستگاه تنفسی از طریق دهان ، بینی ، بزاق و ترشحات تنفسی از بدن شخص آلوده خارج می‌شوند. میکروبهای روده از راه مدفوع و احتمالا بوسیله ادرار دفع می‌شوند. میکروبهای مولد عفونتهای زخمی معمولا خیلی مسری نیستند، گرچه برخی از آنها بوسیله چرک و سایر ترشحات ممکن است، انتشار یابند. قبل از ابداع جراحی سترون ، اغلب استرپتوکوکهای بتاهمولیتیک بوسیله دستها و وسایل پزشکی از یک زخم ، انتقال یافته و باعث آلودگی زنان در هنگام زایمان و پیدایش عفونت مرگبار تب زایمان می‌گردید.

انتقال عامل بیماریزا بوسیله آب

آلودگی منابع بوسیله میکروبهای عامل مهمی در انتشار بسیاری از بیماریها محسوب می‌شود. برخی اوقات با خوردن آب آلوده ، بیماریهایی نظیر “تب تیفوئید” و “وبا” پدیدار می‌گردند. بیماریهای پروتوزوئری نظیر اسهال خونی آمیبی یا اسهال ژیاردیایی از راه کیستهایی که در آب وارد می‌شود انتشار می‌یابند. انگلهای نسبتا درشت نظیر سرکاریاهای ترموتودها که به حالت آزاد در آب شناور هستند و همچنین عامل شیستوسومیاز از طریق آب به بدن انسان راه می‌یابند.

انتقال عامل بیماریزا بوسیله هوا

بسیاری از بیماریهای انسان از راه هوا انتقال می‌یابند و مواد آلوده معلق در هوا در اثر تنفس وارد بدن می‌شود. برخلاف انتقال غیر مستقیم بیماریها مثلا بوسیله آب و شیر ، در این نوع انتقال اتصال و پیوند بین منبع آلودگی و پذیرنده آن با آسانی بریده نمی‌شود و معمولا کنترل بیماریهای عفونی که از راه هوا منتقل می‌شوند عملا میسر نمی‌گردد. تحت شرایط طبیعی مواد آلوده به صورت ذرات پراکنده درمی‌آید و ممکن است در گرد و خاک دوباره معلق گشته و بوسیله تنفس وارد بدن شود.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:25 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

راه های پیشگیری از ابتلا بیماری پدیکلوزیس (شپش سر)

بازديد: 43
راه های پیشگیری از ابتلا بیماری پدیکلوزیس (شپش سر)

سوال :

راه های پیشگیری از ابتلا بیماری پدیکلوزیس (شپش سر)

 

پاسخ :

راههای پیشگیری:

۱-رعایت دقیق اصول بهداشت فردی (شانه کردن روزانه موی سر،تمیز کردن همه روزه برس و شانه و..)

۲-شستشوی منظم البسه از جمله روسری،کلاه،مقنعه،شال و…وخشک کردن در معرض آفتاب و اتو کردن لباسها

۳-پرهیز از تماس با لوازم شخصی و لباسهای افراد آلوده

۴- کنترل روزانه موی سر دانش آموزان در مدرسه

۵-در صورت مشاهده یک مورد مبتلا در یک کلاس باید کل دانش آموزان آن کلاس و در صورت مشاهده آلودگی در سه کلاس باید کل دانش آموزان مدرسه معاینه و بررسی شوند.

علائم شپش سر:
اولین علائم بالینی در سر، موقعی اتفاق می افتد که شپش شروع به حرکت می کند که معمولاً از حاشیه دو طرف سر شروع می شود و بعد به طرف مرکز سر گسترش می یابد. در این هنگام بیمار احساس خارش در سر می کند. به تدریج خارش سر افزایش یافته و در سر خراشیدگی با ناخن پیش می آید. گاهی در موارد پیشرفته غدد لنفاوی اطراف سر در ناحیه گردن برجسته می شود.
اغلب آنچه که در بیمار مبتلا مشخص است تخم شپش (Nit) می باشد که به شکل بیضی شفاف تا سفید رنگ و حدود ۵/۰ میلیمتر به ریشه مو بطور مایل و در یک سمت مو می چسبد و به راحتی کنده نمی شود.
این تخمها به راحتی با شوره و ذرات پوسته سر و همچنین پوسته های سیلندری دور مو که اغلب رسوب تافت و نرم کننده های مو می باشند اشتباه می شود. تخم شپش به یک سمت مو در نزدیکی ریشه مو بطور مایل می چسبد و جدا کردن آن از موی سر با دست غیر ممکن است..

درمان:

۱-کوتاه نمودن موها برای تسهیل در شانه کردن و رشک زدایی

۲-شستشوی موها با یک شامپوی معمولی و خشک کردن آنها

۳- استفاده از شامپوی پرمترین و ماساژ پوست سر با دو قاشق ازآن به مدت ۱۰ دقیقه و سپس آبکشی موها

۴-آغشته نمودن موها با سرکه و شانه کردن موی سر با شانه دندانه ریز

۵-شستشوی لباس و ملحفه در آب جوش بمدت ۳۰ دقیقه و یا استفاده از ماشین لباسشویی خشک کن و اتو کردن درزهای لباس برای از بین بردن شپش و رشک .

۶- تمام موارد تماس احتمالی باید درمان شوند، در غیر اینصورت همیشه احتمال ابتلای مجدد وجود خواهد داشت.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:22 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

ليست صفحات

تعداد صفحات : 413

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس