جواب سوالات کتاب - 36

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید

بازديد: 29
برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید

سوال :

برای جلوگیری از فساد و خرابی مواد غذایی چه راه هایی پیشنهاد می دهید

پاسخ :

 

 

۱- همیشه در یخچال ۲ بخش متفاوت را به غذاهای خام و غذاهای پخته اختصاص دهید و از قرار دادن این ۲ نوع غذا در کنار هم بپرهیزید. این کار مانع از فساد غذای پخته شده می شود.

۲- هرگز سبزی ها را کنار انواع گوشت ها قرار ندهید. گاهی ممکن است آلودگی ها و باکتری های موجود در سبزی موجب فاسد شدن گوشت شود.

۳-بهترین روش برای آب کردن یخ انواع گوشت ها آن است که گوشت را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید چند ساعت درون یخچال بماند تا به مرور یخ آن آب شود.

۴-گرم نگه داشتن غذا
گرمای زیاد، بیشتر میکروب‌ها را می‌کشد و غذا را از نظر بار میکروبی سالم می‌کند. اگر غذای پخته شده‌ای را مدتی بعد می‌خواهید سرو کنید، حتما آن را گرم نگه دارید

۵-سرد کردن غذاها
بهترین روش برای نگهداری از غذایی که فعلا نمی‌خواهید مصرفش کنید، سرد کردن آن است. باقی مانده غذاها را در یخچال یا فریزر گذاشته و دقت کنید که ظرف محتوی غذا درپوش داشته باشد. توجه کنید که کمی گرم نگه داشتن غذا سبب جلوگیری از رشد میکروب‌‌ها در آن نخواهد شد

۶-منجمد کردن غذاها
سرمای یخچال در حدود ۴ درجه سانتی‌گراد بوده، در حالی که سرمای فریزر باید صفر درجه سانتی‌گراد باشد. توجه کنید که در انتقال مواد غذایی به فریزر به ظرف مورد استفاده و نیز اندازه آن توجه کنید. اگر ظرف بزرگی دارید که پر از غذا است، آن را در ظروف کوچک‌تر ریخته و داخل فریزر بگذارید تا هر چه زودتر منجمد شوند

۷-غذاهای خامه‌دار، پودینگ‌ها و بستنی بعد از خروج از انجماد باید دور انداخته شوند، این گونه مواد غذایی را هرگز دوباره منجمد نکنید. همواره به این نکته توجه داشته باشید که میوه‌ها، سبزی‌ها، گوشت‌، مرغ و غذاهای از پیش آماده شده ممکن است بدون اینکه بوی خاصی داشته باشند، فاسد شده باشند.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 16:19 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

دلایل ابتلا افراد به بیماری های غذازاد را بنویسید

بازديد: 19
دلایل ابتلا افراد به بیماری های غذازاد را بنویسید

سوال :

دلایل ابتلا افراد به بیماری های غذازاد را بنویسید

 

پاسخ  :

بیماری‌ای که براثر خوردن غذای حاوی باکتری یا انگل یا سموم طبیعی و شیمیایی یا مواد پرتوزا عارض می‌شود

عوامل بسیار زیادی برای آلوده شدن مواد غذایی تولیدشده وجود دارد. بسیاری از میکروب‌های غذایی در حیوانات سالم (معمولاً در روده‌ها) هستند که برای تهیه غذا تولید می‌شوند. لاشه‌گوشت و مرغ می‌تواند در هنگام کشتار با تماس با مقادیر کمی از محتوای روده آلوده شود. همچنین، میوه‌ها و سبزی‌های تازه می‌توانند در صورت شستن یا آبیاری با آب آلوده به کود حیوانی یا فاضلاب انسان آلوده شوند.

برخی از انواع سالمونلا می‌توانند یک تخمدان مرغ را آلوده کنند تا محتویات داخلی یک تخم‌مرغ معمولی حتی قبل از تشکیل پوسته با سالمونلا آلوده شود. باکتری‌های ویبریو یا سایر میکروب‌ها مانند نورو ویروس موجود در فاضلاب‌های انسانی در دریاها ریخته می‌شوند.

نوشیدنی‌های میوه و سبزی هم در مورد انتشار بیماری‌های غذازاد نگران کننده هستند. شستشو می‌تواند آلودگی‌ها را کاهش دهد ولی نمی‌تواند آن‌ها را از بین ببرد، بنابراین مصرف‌کنندگان باید در مقابل این محصولات و متعاقب آن بیماری‌های غذازاد از خود مراقبت کنند. به‌تازگی، تعدادی از بیماری‌ها به میوه‌های تازه و سبزی‌ها که در شرایط بهداشتی مورد پردازش قرارگرفته‌اند شناسایی‌شده است. این طغیان و شیوع بالا نشان می‌دهد که کیفیت آب مورداستفاده برای شستشو و منجمد کردن محصول پس از برداشت آن بسیار مهم است. استفاده از آب تمیز نمی‌تواند بسیاری از آلودگی‌های محصولات را پاک کند.

پهن و کود تازه مصرف‌شده برای بارور کردن سبزی‌ها نیز می‌تواند آن‌ها را آلوده کند. جوانه‌های یونجه و سایر جوانه‌های خام، یک چالش خاص را به وجود می‌آورند، زیرا شرایطی که آن‌ها جوانه‌زده‌اند و به دلیل اینکه آن‌ها معمولاً بدون پخت‌وپز بیشتر مصرف می‌شوند ایده آل برای رشد میکروب‌ها هستند. این بدان معنی است که چند باکتری موجود در بذر می‌تواند به تعداد زیادی از پاتوژن در جوانه‌ها تبدیل شوند. آب‌میوه بدون پاستوریزه نیز ممکن است آلوده باشد، درصورتی‌که برای تهیه آن از پاتوژن موجود در میوه یا آب‌میوه‌ای استفاده‌شده باشد.

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 16:16 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

راه حل پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری غذا زاد

بازديد: 27
راه حل پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری غذا زاد

سوال  :

راه حل پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری غذا زاد

 

پاسخ  : 

بیماریهای منتقله از آب و غذا بیماریهایی هستند که از خوردن و آشامیدن غذا یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند و عوامل این آلودگی، باکتری ها، سموم، ویروس ها و انگل ها هستند. این بیماریها به دلیل ایجاد اسهال می‌توانند موجب از دست رفتن آب و املاح بدن فرد بیمار شده و منجر به عوارض کم‌آبی و حتی مرگ انسان در طی مدت کوتاهی شود از این رو باید این‌گونه بیماری‌ها را در همه افراد به خصوص در کودکان،سالمندان و زنان باردار جدی گرفت.

**بیماری‌های منتقله از غذا به دو دسته عمده تقسیم می‌شوند:

 عفونت‌های منتقله از غذا: این عفونت‌ها از مصرف غذا یا آشامیدنی آلوده به باکتری، ویروس یا انگل ناشی می‌شوند.

 مسمومیت منتقله از غذا یا مسمومیت غذایی: مسمومیت منتقله از غذا از مصرف غذا یا نوشیدنی که قبلاً با یک سم آلوده شده ناشی می‌شود.

**راه انتقال بیماریهای منتقله از آب و غذا:

را انتقال در تمام موارد گوارشی و دهانی است و به طور کلی این بیماری ها به دو طریق انتقال مستقیم و غیر مستقیم منتقل می شوند که در انتقال مستقیم، افرادی مسول انتقال عفونت هستند که بعد از اجابت مزاج، دستان خود را به طور کامل نمی شویند و در اثر تماس مستقیم با دیگران یا در اثر تماس با مواد غذایی، عفونت را به دیگران منتقل می کنند و بدون شک، بلند بودن ناخن ها می تواند بر خطر انتقال بیماری بیفزاید. و اگر این افراد تولیدکننده یا عرضه کننده مواد غذایی باشند، تهدیدی برای سلامت عمومی است.

انتقال غیر مستقیم نیز به دلیل مصرف آب و مواد غذایی آلوده، سبزیجات و میوه جات آلوده، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده (Fast Food) باعث افزایش این بیماریها شده است و شیردادن به شیرخواران با دستهای آلوده یا با بطریهایی که به خوبی تمیز نشده باشد یک عامل خطر چشمگیر برای شیرخواران است.

**علائم بالینی: اغلب بیماری‌های منتقله از آب و غذا به صورت اسهال، تهوع، استفراغ و دل درد تظاهر می‌یابند. این نشانه‌ها بطور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای یک تا دو روز ادامه می‌یابد.

**مهمترین و مؤثرترین راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا:

• استفاده از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و رعایت بهداشت مواد غذایی.

• سالم سازی سبزیجات و میوه جات ( پاکسازی، انگل زدایی، ضدعفونی و شستشو)

• شستشوی صحیح دستها با آب و صابون

• قبل از غذا یا شیر دادن به کودک حتماً دستهای خود را با آب و صابون بشوییم

• تغذیه کودک با شیرمادر

• آموزش به کودکان برای رعایت نکات بهداشتی قبل از مصرف غذا

• باید توجه داشت یخ زدن موجب از بین رفتن میکروب‌ها نمی‌شود بنابراین یخی که از آب آلوده تهیه شده باشد می‌تواند موجب انتقال آلودگی و ابتلا افراد به بیماری شود.

• کنسروها در صورت آلودگی می‌توانند موجب ایجاد مسمومیت‌های خطرناکی شوند لذا قبل از مصرف حتما باید به مدت 20 دقیقه کنسروها را جوشاند.

• مواد غذایی مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ به طور کامل پخته شده و از مصرف نیم پز این مواد خودداری شود.

• باید توجه شود که رشد باکتری ها در دمای یخچال متوقف نمی شود بلکه با سرعت کمتری انجام می گیرد بنابراین ضروریست مواد غذایی پخته شده پس از خارج کردن از یخچال به طور کامل گرم و سپس مصرف شوند.

• مواد غذایی پخته شده در کوتاه‌ترین فاصله زمانی مصرف شود.

• تا آنجا که ممکن است میوه‌ها را باید به صورت پوست کنده مصرف کرد

• از خرید مواد غذایی از فروشندگان دوره گرد خودداری کرد.

• غذا را به صورت خانگی تهیه و مصرف نموده و تا آنجا که ممکن است از مصرف غذاهای آماده در خارج از خانه خودداری کرد.

• دور نگه داشتن ظروف و مواد غذایی از دسترس حشرات (سوسک و مگس)

**اگر به هر دلیلی فردی مبتلا به اسهال و یا استفراغ شد خصوصا کودکان زیر پنج سال ، افراد سالمند و زنان باردار یا افراد دارای بیماریهای مزمن ، باید حتما به پزشک مراجعه کرده و از خوددرمانی پرهیز نماید. جبران آب و املاح از دست رفته در بیماران مبتلا به اسهال بسیار اهمیت دارد. استفاده از پودر ORS و تجویز مایعات خانگی مانند آب سیب رقیق شده طبیعی بدون اضافه کردن شکر توصیه می‌شود.

باید در نظر داشت که بیمار مبتلا به اسهال اگر پس از مراجعه به پزشک و درمان، بهبود نیافته و دچار علائمی شامل افزایش دفعات مدفوع آبکی، ناتوانی در خوردن و آشامیدن، تشنگی بسیار زیاد، استفراغ های مکرر، تب و وجود خون در مدفوع و کاهش سطح هوشیاری شود باید دوباره به پزشک مراجعه کند.

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 16:11 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر چیست صفحه ۵۰ سلامت و بهداشت

بازديد: 7
دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر چیست صفحه ۵۰ سلامت و بهداشت

سوال  :

دلایل شیوع بیماری های غیر واگیر چیست صفحه ۵۰ سلامت و بهداشت

 

پاسخ  :

عوامل خطری چون ویژگی‌های فردی، سبک زندگی و عوامل محیطی ریسک ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر را افزایش می‌دهند. برخی از این عوامل خطر عبارتند از جنسیت، عوامل ژنتیکی، تماس با هوای آلوده و رفتارهایی چون استعمال دخانیات، رژیم غذایی نامناسب و عدم تحرک جسمانی که به فشار خون بالا و چاقی منجر می‌شود که در نتیجه فرد را بیش از دیگران در معرض ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر قرار می‌دهد. بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر قابل پیشگیری است چون می‌توان با اجتناب از عوامل خطر به آن‌ها مبتلا نشد.

اضافه وزن و  چاقی

اضافه وزن و چاقی به نوبه خود بر سایر عوامل خطرزای بیماری های غیرواگیر تأثیر می گذارد و به عنوان مثال باعث اختلالات قند خون از طریق مقاومت به انسولین ، بالا رفتن فشار خون و کلسترول خون می شوند؛ همچنین باعث افزایش احتمال ابتلا به دیابت و بسیاری انواع بیماری های بدخیم می شوند. در جهان۱/۲بیلیون نفر درای اضافه وزن هستند که ۳۰۰یلیون نفر آنها دچار چاقی می باشند.

مصرف دخانیات

امروزه حدود۱/۲بیلیون نفر در جهان دخانیات مصرف می کنند که ۸۰ درصد ایشان در کشور های کم درآمد زندگی می کنند. در سال ۲۰۰۰میلادی ،۵ میلیون مورد مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات در کشور های در حال توسعه رخ داده است. مصرف دخانیات مهم ترین عامل قابل پیشگیری بیماری های غیر واگیر است

انواع بیماریهای غیر واگیر عبارتند از:
· بیماریهای ژنتیک و سرطان
· قلب و عروق
· سوانح و حوادث
· تالاسمی
· دیابت
· فشار خون
· کم کاری تیروئید
· بیماری PKU یا فنیل کتونوری

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:59 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

چند نمونه از بیماری های غیر واگیر رایج در محل زندگی ما

بازديد: 25
چند نمونه از بیماری های غیر واگیر رایج در محل زندگی ما

چند نمونه از بیماری های غیر واگیر رایج در محل زندگی ما

 

انواع بیماری های غیر واگیر (غیر مسری) مانند بیماری های قلبی و عروقی، فشار خون، سکته مغزی، حوادث، سرطان ها، زخم های اثنی عشر، سنگ های صفراوی و کلیوی، بیماری های روانی و عصبی از مهمترین علل ایجاد کننده تلفات در کشور ما محسوب می شوند. حدود ۳۸ درصد مرگ و میر در کشور ما ناشی از بیماری های عروق قلبی می باشد. درمان بیماری غیر واگیر نیز اغلب طولانی و پرهزینه می باشد و اغلب ایجاد ناتوانی در فرد می کند. توجه به برنامه های پیشگیری، بخصوص در مورد افراد در معرض خطر، بهترین راه کنترل این نوع بیماری ها می باشد.

پیشگیری از بیماریهای مزمن بر پایه ی آگاهی از چند عاملی بودن علت آنها و بنابراین مستلزم مجموعه ای از مداخلات است . پیش از این به نظر می رسید که پیشگیری نوع سوم تنها راه احتمالی جلوگیری از بروز نقص عضو بعدی یا بروز مرگ زودرس است ولی اکنون با شناخت عوامل خطر ، فعالیتهای ارتقای بهداشت با هدف پیشگیری اولیه ، بیش از پیش در مبارزه با بیماریهای مزمن به کار می روند ( مانند حذف یا کاهش عوامل خطر و تغییر در الگوی سبک زندگی )

دانش کنونی نشان می دهد که بیماران مزمن به طیف گسترده ای از خدمات نیاز دارند . مانند بیماریابی از طریق غربالگری و معاینات بهداشتی ،کاربرد روشهای دقیق تشخیصی ، درمانی و بازتوانی ، مبارزه با آلودگی آب ، هوا و مواد خوراکی ، کاستن از آسیب ها ، اثر گذاشتن بر الگوهای رفتاری و سبک زندگی انسان از طریق آموزش فشرده و بالا بردن استاندارد موسسات مراقبت پزشکی و ایجاد و به کار گیری روشها های بهتر مراقبتهای جامع پزشکی از جمله خدمات بهداشتی اولیه .

در مواردی مانند مبارزه با مصرف دخانیات ، مبارزه با مصرف مشروبات الکلی و اعتیاد دارویی به جنبه های سیاسی هم نیاز هست و برای این کار باید مجموعه ی نیازهای پزشکی و اجتماعی بیماران مزمن به عنوان یک کلیت و هموراه در رابطه با خانواده و جامعه در نظر گرفته شوند .

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت: 15:56 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

ليست صفحات

تعداد صفحات : 413

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس