در آزمایشی جوجه های تازه از تخم درآمده را به دو گروه تقسیم کردند. گروه یک را با غذای بدون
باکتری و گروه دوم را با غذایی تغذیه کردند که باکتری های مفید داشت. بعداز مدتی به هر دو گروه،
نوعی باکتری دادند که باعث بیماری روده ای می شود. نمودار های زیر تعداد باکتری های مضر را
در دو گروه نشان می دهد. محور عمودی تعداد باکتری ها و محور افقی زمان را نشان می دهد.
الف - این دو نمودار را با هم مقایسه کنید.
ب امروزه به بعضی خوراکی ها پروبیوتیک، مثل ماست و پنیر باکتری های مفید اضافه می کنند.
با توجه به این نمودار ها، این خوراکی ها چه نقشی در سلامت انسان دارند؟
پاسخ :
الف: با توجه به نمودارها مشاهده می شود که تعداد باکتری های مضر در گروه 1(غذای بدون باکتری)بیشتر از گروه 2 است. علت این
پدیده آن است که چون در روده گروه 1 فقط یک نوع باکتری (مضر) وجود داشت هیچ رقابتی صورت نمی گرفت بنابراین راحت رشد کرده
و تعداد آنها افزایش یافت ولی در روده جوجه های گروه 2 چون باکتری های دیگری هم بودند بین آنها بر سر غذا رقابت صورت گرفت
بنابراین نتوانست به مقدار بیشتری تکثیر یابند.
ب: افزودن باکتری های مفید به غذا باعث بهبود کیفیت غذا می شوند- همچنین باعث می شوند جا برای باکتری های مضر کم شود ( باایجاد رقابت)
اين مطلب در تاريخ: شنبه 19 دی 1394 ساعت: 17:49 منتشر شده است
برچسب ها : در آزمایشی جوجه های تازه از تخم درآمده را به دو گروه تقسیم کردند. گروه یک را با غذای بدون باکتری و گروه دوم را با,