پلاستیک های جدید می توانند رسانای الکتریسیته باشند

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

پلاستیک های جدید می توانند رسانای الکتریسیته باشند

بازديد: 225

پلاستیک های جدید می توانند رسانای الکتریسیته باشند

کشف تکنیک جدید این امکان را فراهم کرده تا بتوان آرایه جدیدی از پلاستیک با ویژگی های فلزی یا حتی ابر رسانایی تولید کرد. 

پلاستیک ها معمولا رساناهای بسیار ضعیف الکتریسیته می باشند به همین منظور از آنها برای عایق کردن کابل های برق استفاده می شود، اما محققان استرالیایی با قرار دادن لایه نازکی از فلز بر روی یک صفحه پلاستیکی و مخلوط کردن آن بر روی سطح پلیمر به کمک پرتو یونی نشان دادند که با استفاده از این شیوه می توان برای ساختن صفحه پلاسیتکی ارزان قیمت، مقاوم و انعطاف پذیر و رسانا استفاده کرد. 

تحقیق فوق در ChemPhysChem توسط تیمی به سرپرستی پروفسور پال مردیت و دستیاری پرفسور بن پاول هر دو از دانشگاه کوئینزلند و دستیاری پروفسور آدم میکولیچ از دانشکده فیزیک دانشگاه UNSW به چاپ رسیده است. این اکتشاف در واقع گزارشهایی از آزمایش های اندور استفنسون، دانشجوی سابق دکترای دانشگاه کوئینزلند است. 

در صنعت میکرو الکترونیک تکنیک های پرتو یونی به طور گسترده برای استفاده از قابلیت رسانائی نیمه رسانه هایی همانند سیلیکون مورد استفاده قرار می گیرد. اما تلاش برای تعدیل این فرآیند از دهه 1980 با موفقیت بسیار محدودی همراه بوده، تا اینکه کشف اخیر روند فوق را تغییر داد. 

به گفته پروفسور مردیت اعضای تیم توانسته اند با استفاده از پرتو یونی تغییراتی را در ویژگی های صفحه پلاستیکی ایجاد کنند که باعث شود صفحه پلاستیکی همانند فلزهایی که در سیم های برق مورد استفاده قرار می گیرند رسانای الکتریسیته شوند و حتی بمانند یک نیمه رسانا عمل کرده و جریان برق را بدون مقاومت منتقل کنند. البته این در صورتی است که دما را به اندازه کافی کم کنیم. 

برای نشان دادن کاربردهای بالقوه این ماده جدید اعزای تیم دماسنج های مقاوم در برابر برق را درست کرده اند که با استانداردهای صنعتی مطابقت دارند. در واقع آنها را با دماسنج های صنعتی که در مقابل پلاتین مقاوم هستند آزمایش کرده اند. دقت عمل ماده جدید نه تنها قابل مقایسه بلکه حتی سرتر و بهتر از پلاتین می باشد. 

پروفسور میکولیچ می گوید: "این ماده جدید بسیار جالب توجه است چرا که ما می توانیم تمام ویژگی های دلخواه مان نظیر انعطاف مکانیکی، استحکام و ارزانی را از پلیمر گرفته و به آن رسانایی الکتریکی قابل توجه را اضافه کنیم چیزی که به طور معمول هیچ گونه ارتباطی با پلاستیک ندارد. این راه جدیدی را برای تهیه پلاستیک الکترونیکی پیش روی ما باز می کند. " 

اندرو استفنسون می گوید جالبترین بخش در مورد این کشف تنظیم توانایی انتقال و یا مقاومت آن در قبال جریان الکتریسیته و دقت بالای آن می باشد. 

دکتر استفنسون به بیان ساده می گوید:"در واقع ما می توانیم مقدار مقاومت الکتریکی را تا بیش از ده رقم تغییر دهیم. وقتی لایه پلاستیکی را می سازیم بیلیونها گزینه برای تنظیم دستور العمل موردنظر خود داریم. از حیث تئوری ما می توانیم پلاستیک هایی را بسازیم که کلا رسانای الکتریسیته نمی باشند و یا برعکس پلاستیکهایی را بسازیم که بسان فلزات کاملا رسانای الکتریسیته باشند و حتی پلاستیکهایی در حد وسط دو مورد ذکر شده فوق بسازیم." 

مواد جدید می توانند به سادگی توسط دستگاه هایی که در صنعت میکروالکترونیک مورد استفاده قرار می گیرند تولید شوند و در قیاس با پلیمرهای نیمه رسانا که با اکسیژن در تماس هستند مقاومت بیشتری دارند. 

در مجموع، این مزایا به لایه های پلیمر فرآیند شده توسط پرتوهای یونی آینده روشنی در پیشرفت مواد نرم در کاربردهای پلاستیکهای الکترونیکی دارند؛ محققان می گویند این یک همجوشی بین جریان الکتریسیته و نسل بعد تکنولوژی است. 

تهیه شده توسط توسط دانشگاه نیو ساوت ولز 

ترجمه: مريم عباسيان

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: شنبه 22 اسفند 1394 ساعت: 9:26 منتشر شده است
برچسب ها : ,
نظرات(0)

نظرات


کد امنیتی رفرش

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس