وابستگی درخردسالان زیر 3 سال

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

وابستگی درخردسالان زیر 3 سال

بازديد: 65

وابستگی درخردسالان زیر 3 سال




وابستگی به مادر

در ابتدا وابستگی خردسالان به مادر ، و در ادامه وابستگی به پدران را مورد بررسی قرار می دهیم . وابستگی کودک به مادر ، در این سن طبیعی است و به مرور زمان از بین خواهد رفت.اما اگر وابستگی فرزند ، با ترس و واهمه ی شدید همراه شد و بیش از 6 ماه ادامه یافت، یعنی از حالت طبیعی خارج شده است و باید چاره ای اندیشید.

چند توصیه به مادران محترم 

* از او بیش از حد مراقبت نکنید . مراقبت بیش از حد، به او پیام می دهد که دنیا ، جای ناامنی است و وابستگی اش را بیشتر می کند.
* او را با جمله هایی چون « خجالت بکش» و... هنگامی که به شما می چسبد، نیازارید.
* به او اجازه دهید هرگاه دوست دارد، شما را در آغوش کشد . این اجازه ی وابستگی ، او را به دور شدن از شما تشویق می کند.
* از بازی« قایم باشک» استفاده کنید. توجه داشته باشید که درابتدا، خیلی از او دورنشوید وپشت مبل یا در کمد پنهان شوید وبه تدریج فاصله را بیشتر کنید و به اتاق های مجاوربروید.
* او را به طور مقطعی و برای زمانی کوتاه با پدر، بعد پدربزرگ یا مادربزرگ، سپس با یکی از نزدیکان تنها بگذارید. زمان تنهایی باید با توجه به میزان وابستگی اش به شما باشد ؛ بنابراین، هرقدر وابستگی اش بیشتر است، زمان تنهایی باید کمتر باشد. بهتر است زمان جدایی از شما ، کیف، روسری یا عکسی از خودتان را در اختیارش قرار دهید.
* او را به پارک ببرید و وقتی مشغول بازی شد،به آرامی، 5 قدم از او دور شوید. اگر ترسید، 3قدم باز گردید واین کار را با فاصله زمانی مناسب تکرار کنید.
* وقتی جداییِ چند قدمی را پذیرفت، در پارک ، روی نیمکتی بنشینید و مطالعه کنید؛ ولی گاهی برایش دست تکان دهید و با او صحبت کنید. توجه داشته باشید که وقتی از او جدا می شوید ، از جمله های آرامش دهنده مثل : نگران نباش، من این جا هستم، اگر مشکلی پیش آمد، مرا صدا کن و... استفاده نکنید.

صبح ها هنگام خروج از منزل ، به او بگویید کجا می روید؛ چه می کنید، وچه زمانی بر می گردید. در این صورت، راحت تر از شما جدا می شود

وابستگی خردسال به پدر

برخی کودکان وقتی صبح ها پدرشان برای کاراز منزل خارج می شو، بی قراری وگریه می کنند و اجازه نمی دهند پدرشان از منزل خارج شوند. برای از بین بردن این وابستگی ، از راهکارهای ذیل استفاده کنید :
استفاده از قصه: شب ها در قالب قصه، به ویژه قصه ی حیوانات، ضرورت جدایی وخروج از منزل برای کار و اشتغال را برایش روشن کنید.
تبیین علت جدایی: صبح ها هنگام خروج از منزل ، به او بگویید کجا می روید؛ چه می کنید، وچه زمانی بر می گردید. در این صورت، راحت تر از شما جدا می شود. 
خداحافظی گرم: با او به گرمی خداحافظی کنید و دست دهید . هرگز بدون خداحافظی و پنهانی از او جدا نشوید. خداحافظی را طولانی کنید. اگر برنامه ی خداحافظی، یکنواخت وشبیه روزهای قبل باشد، بهتر است . هنگام خداحافظی ، به او اجازه دهید کیف دستی تان را تا درِ منزل بیاورد و شما را بدرقه کند.


چند توصیه به پدران گرامی

هنگام خداحافظی،هرگز احساس گناه نکنید. وجود آثار نگرانی در چهره ی شما ، جدایی را برای فرزندتان سخت تر می کند. با چهره ای خندان و شاداب از او جدا شوید و به وی بگویید که وقتی بر گشتید ، نقاشی یا کاردستی یا مدلی را که با اسباب بازی هایش ساخته است ، خواهید دید. به او اطمینان دهید همان طور که او دلش برای شما تنگ می شود، دل شما نیز برای او تنگ خواهد شد.

هرگز در رفتن به محل کار، تردید نکنید یا با تاخیر نروید.
* بد نیست یک باراو را به محل کار خود ببرید ، تا آنجا راببیند وتصویری از آنجا در ذهن خود داشته باشد. این مساله آرامش خاطر بیشتری به او می دهد. 
وقتی از محل کار خود باز می گردید ، برخوردی گرم داشته باشید و به فرزندتان توجه کنید . خستگی وبی حوصلگی شما هنگام بازگشت ، اورا به اشتغال و خروج تان از منزل بدبین می کند 
اگر هنگام بازگشت ، با پرخاشگری کودکتان مواجه شدید ، آن را بپذرید . فرزندتان به تخلیه ی احساسات نیازمند است.

وابستگی در کودکان بالای سه سال

برای قطع وابستگی کودک در این سن باید کوشید؛ زیرا در صورت تداوم این حالت ، در مرحله ی پیش دبستانی و دبستان با مشکلاتی مواجه خواهد شد. 
برای قطع وابستگی، از راهکارهای ذیل استفاده کنید:
* اجازه دهید در کارهای شخصی اش( پوشیدن لباس و کفش ، خوردن غذا ، استحمام و ...) مستقل باشد. اتاق مستقل نیز موثر است.
کودک شما به طور طبیعی ، در روز دوم جدایی، قشقرق بسیاری راه خواهد انداخت ؛ چون از روز قبل ، تجربه ی ناخوشایندی دارد. اگر تسلیم شوید ، زحماتتان هدر خواهد رفت؛ پس تحت تاثیر او قرار نگیرید



* ارتباط او را با همسالان درمنزل ، یا بیرون از منزل بیشتر کنید . 

* باید به مرور و به طور مقطعی از او جدا شوید( در این سن نیزمیزان جدایی باید با توجه به حد وابستگی کودک باشد). 
* برای جدا شدن از فرزند، پیش از جدایی ، بیشتر به او محبت کنید. در صورتی که به شما آویزان شد، با او برخورد بد وتند نکنید( او به احساس امنیت بیشتری نیاز دارد). هنگام جدایی ، حتما خداحافظی کنید. جدایی پنهانی ، آثار سویی دارد . برخی کودکان به خداحافظی دو مرحله ای علاقه دارند؛ در مرحله اول ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، و در مرحله دوم ، دست تکان دادن از پنجره ، تراس یا ...
* اگر مایلید جدایی را از مهدکودک آغاز کنید، روز اول، خودتان نیز در مهد حضور داشته باشید و حدود2ساعت در آنجا با فرزندتان بمانید.
* مربی را از ویژگی های کودک آگاه کنید . سعی کنید برای رفتن به مهد کودک، برایش اسباب بازی جدیدی بخرید . در صورت همراهی و پذیرش مهد، از دادن جایزه و تشویق غافل نشوید .
* کودک شما به طور طبیعی ، در روز دوم جدایی، قشقرق بسیاری راه خواهد انداخت ؛ چون از روز قبل ، تجربه ی ناخوشایندی دارد. اگر تسلیم شوید ، زحماتتان هدر خواهد رفت؛ پس تحت تاثیر او قرار نگیرید.
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 17 اسفند 1394 ساعت: 9:35 منتشر شده است
برچسب ها : ,
نظرات(0)

نظرات


کد امنیتی رفرش

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس