تحقیق در مورد لوبيا و عدس
لوبيا و عدس
خوردن لوبیا یا عدس حداقل دو بار در هفته احتمال پیشرفت سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد اما مصرف غذاهای دیگر که غنی از مواد شیمیایی به نام فلاونوئیدها هستند به نظر نمی رسد بر این احتمال تاثیری داشته باشد.
به گزارش سایت مدلاین پلاس ، مطالعه بر روی حیوانات ارتباط بین مصرف غذاهای سرشار از فلاونوئیدها را با کاهش احتمال سرطان سینه نشان داده اند اما مشخص نیست این رابطه در جمعیت انسانی نیز صدق کند.
گروهی از محققان دانشگاه هاروارد اطلاعات به دست آمده از 90630 زن را مورد ارزیابی قرار دادند.
این زنان عمدتا در دوران پیش از یائسگی بسر می بردند. طی 8 سال اول مطالعه ، 710 مورد سرطان سینه به ثبت رسید.
همانطور که اشاره شد مصرف فلاونول به طور کلی و غذاهای غنی از فلاونول ارتباطی با احتمال ابتلا به سرطان سینه نداشت اما ارزیابی های بعدی نشان دادند تاثیر احتمالی مصرف لوبیا یا عدس را پیشنهاد کردند.
به ویژه در زمانی که حداقل دو بار در هفته از این حبوبات مصرف می کردند ، احتمال پیشرفت سرطان سینه 24 درصد کمتر از گروهی بود که کمتر از یک بار در ماه از چنین غذاهایی استفاده می کردند.
به هر حال بررسی تاثیر مثبت و حفاظت گر لوبیا و عدس به تحقیقات بیشتر نیازمند است.
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: پنجشنبه 13 اسفند 1394 ساعت: 16:27 منتشر شده است
برچسب ها : تحقیق در مورد لوبيا و عدس,