الگوریتم های آتشباری

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

الگوریتم های آتشباری

بازديد: 99

الگوریتم های آتشباری




 


یادآوری
یادآوری می شود که اگر نسبت ارتفاع به قطر کمتر از 6 یا مساوی 6 باشد ، شکل انتشار امواج کروی می باشد و برعکس اگر از عدد 6 بیشتر باشد انتشار امواج به شکل استوانه است . در چالهای  عمیق نیز شکل واقعی توزیع و انتشار امواج به فرم گلابی می باشد . 
انتقال انرژی از ماده منفجره به محیط سنگی تابع کیفیت ماده منفجره و سنگ (ضریب امپدانس) و کیفیت خرج گذاری (ضریب جفت شدگی) است . 
عوامل اصلی شکست سنگ ، تنش هایکشش امواج انعکاسی از سطح آزاد و فشار گازهای حاصله است . 
بردن (Burden) : به فاصله بین ردیف های افقی چال ها می گویند . 
Spacing : به فاصله چال ها در هر ردیف می گویند . 
روابط تجربی خیلی زیادی وجود دارد به طوری که ، عمومی ترین آنها به فرم
S=(1-2)B و (S=(0.67-1.5 است . در حفاری چال ها نیز باید دقت شود که هر چه قطر چال بیشتر می شود سرعت چالزنی پایین آمده ولی در عوض هزینه چال و حتی هزینه مواد ناریه به اضافه شدن قطر چال کاهش می یابد . اگر قطر چال ها زیاد باشد ، B وS نیز بیشتر خواهد شد . 
اگر ضخامت بار سنگ B کم باشد ، پرتاب سنگ و لرزش هوا بیشتر می شود . 
در خرج های فله ای مثل آنفو قطر خرج و قطر چال برابرند ولی در موارد دیگر ، فضای خالی بین این دو قطر باقی می ماند . رابطه B و S در انفجار فوری در پله های کوتاه که K/B<4 است (نسبت ارتفاع به بار سنگ) آنگاه رابطه B وS است و در پله های بلند K/B≥4 آنگاه S=2B است . 
رابطه BوS در انفجار تاخیری به صورت زیر است : 
K/B<4   پله های کوتاه  : S=1/8(K+7B)
K/B≥4        پله های بلند : S=1.45
نکته :
عوامل تعیین کننده ارتفاع پله را می توان مواردی از قبیل : 
.1. میزان تولید و استخراج روزانه . 
.2. توپوگرافی منطقه . 
.3. شرایط ژئومکانیکی و ژئوتکتونیکی توده سنگ . 
.4. تجهیزات بارگیری ، باربری و...
در حفر چال های طویل دو مشکل عمده وجود دارد : 
.1.انحراف چاه . 
.2. کند بوده سرعت حفر چال در عمق زیاد . 
روابط هندسی 
در مسائل طراحی آتشباری به نسبت ارتفاع پله به ضخامت بار سنگ نسبت ضریب سفتی Stiffness Ratio می گویند . این نسبت نشان دهنده ضعیف و یا قوی بودن پله است . یعنی به طور طبیعی نیزهر چه پله کوتاه باشد ، این مقدار کوچک است و و این نسبت مقادیر بزرگی را بدست می دهد . 
رابطه ارتفاع پله با قطر چال (φ) را می توان با رابطه تقریبی زیر محاسبه کرد : 
(ارتفاع پله) h=(60-120)φ
که زمانی h/B<1.5 باشد ، سعی می شود که چاشنی را در پای پله قرار دارد  تا توانایی خردایش زیاد شده و پای پله نیز ایجاد نگردد ، ولی این امر باعث لرزش زیاد در پله خواهد شد . 
نکته : هر چه قطر چال زیاد شود ، ضخامت بار سنگ و ارتفاع پله نیز زیاد خواهد شد . معمولا سعی می گردد که h/B>2 تا نتایج بهتری بدست آید . 
Hmin=5φ
که φ بر اساس اینچ و h بر اساس فوت است . 
می توان در جواب تست های کنکوری با رابطه زیر مقدار اضافه چال U را تخمین زد: 
U=(0.2-0.5)B
ضمنا طول گل گذاری را با رابطه زیر می توان تخمین زد : 
ST=(0.7-1.3)B
که در آن ST  طول خاک ریزی یا (Stemming) است . B ضخامت بار سنگ (Burden) است . 
اگر طول گل گذاری زیاد باشد چون فشار ناشی از انفجار در انتهای چال زیاد می شود ، در نتیجه باعث خفگی انفجار شده که در این حالت لرزش زمین زیاد بوده و عقب زدگی ایجاد می گردد ، ولی در عوض خردایش سنگ کاهش می یابد و اگر در منطقه ناپیوستگی هایی وجود داشته باشد که چال ها را قطع کرده باشد در نتیجه ، باعث لرزش آنها شده و چال ها قطع خواهند شد . 
اگر لایه بندی متفاوتی در زمین و یا پله وجود داشته باشد بهتر است که برای بهینه کردن روش آتشباری و اقتصادی کردن روش آتشباری از خرج گذاری چند مرحله ای استفاده کرده و از خرج های قوی نیز در مناطق سخت لایه ای استفاده می شود . 
چال های افقی 
در برخی موارد بهتر است که از چال های افقی استفاده گردد: 
.1. می تواند به خردایش بهتر در کف پله کمک کند . 
.2. باعث شکست تمیز کف پله شده که در حفاری های بعدی عملیات چلزنی را آسان تر خواهد کرد ، ولی در عوض هزینه های چالزنی را بالا می برد . زیرا چالزنی افقی سخت تر و انتقال دستگاه چالزنی و نصب و آماده سازی آن نیز مشکل تر است . 
در طراحی آتشباری یا از روش نیترونوبل و یا از الگوریتم هایی که به صورت جداوا مخصوصی درآمده اند می توان استفاده کرد . 


منبع:univer30t.com


منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: پنجشنبه 19 فروردین 1395 ساعت: 9:42 منتشر شده است
برچسب ها : ,
نظرات(0)

نظرات


کد امنیتی رفرش

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس