جواب سوالات کتاب - 51

راهنمای سایت

سایت اقدام پژوهی -  گزارش تخصصی و فایل های مورد نیاز فرهنگیان

1 -با اطمینان خرید کنید ، پشتیبان سایت همیشه در خدمت شما می باشد .فایل ها بعد از خرید بصورت ورد و قابل ویرایش به دست شما خواهد رسید. پشتیبانی : بااسمس و واتساپ: 09159886819  -  صارمی

2- شما با هر کارت بانکی عضو شتاب (همه کارت های عضو شتاب ) و داشتن رمز دوم کارت خود و cvv2  و تاریخ انقاضاکارت ، می توانید بصورت آنلاین از سامانه پرداخت بانکی  (که کاملا مطمئن و محافظت شده می باشد ) خرید نمائید .

3 - درهنگام خرید اگر ایمیل ندارید ، در قسمت ایمیل ، ایمیل http://up.asemankafinet.ir/view/2488784/email.png  را بنویسید.

http://up.asemankafinet.ir/view/2518890/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86.jpghttp://up.asemankafinet.ir/view/2518891/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA.jpg

لیست گزارش تخصصی   لیست اقدام پژوهی     لیست کلیه طرح درس ها

پشتیبانی سایت

در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل بعد از خرید به شماره 09159886819 در شاد ، تلگرام و یا نرم افزار ایتا  پیام بدهید
آیدی ما در نرم افزار شاد : @asemankafinet

احتمال وقوع وارونگی دما را در دو منطقه شهری و روستایی زیر با هم مقایسه کنید

بازديد: 983
احتمال وقوع وارونگی دما را در دو منطقه شهری و روستایی زیر با هم مقایسه کنید

احتمال وقوع وارونگی دما را در دو منطقه شهری و روستایی زیر با هم مقایسه کنید

 

الف)شهری صنعتی و پرجمعیت

ب)روستایی کویری

در هر دو منطقه در فصل زمستان هنگامی که  دمای هوا به زیر صفر درجه می رسد وارونگی دما اتفاق می افتد و در واقع وارونگی دما امری طبیعی است ولی وقتی در شهر صنعتی و پر جمعیت وارونگی دما اتفاق  می افتد آلاینده هایی که  توسط خودروها و صنایع وارد هوا می شوند به دلیل سرد شدن و وارونگی دما در سطح زمین  باقی می مانند و از شهر خارج نمی شوند و موجب تشدید آلودگی هوا می شود ولی در یک روستای کویری وقتی وارونگی دما اتفاق می افتد هیچ مشکلی ایجاد نمی کند زیرا آلاینده ای توسط مردم روستا وارد هوا نشده است و..

-وارونگی دما، چه تاثیری بر آلودگی هوا دارد؟ توضیح دهید. با وقوع وارونگی دما آلاینده های هوا که توسط صنایع و خودروها تولید شده و وارد هوا شده در سطح زمین باقی می مانند و از شهر خارج نمی شوند و موجب افزایش شدید آلودگی هوا و افزایش بیماری های تنفسی و قلبی برای مردمان  ساکن یک شهر می شود .

مطلب مرتبط:

برای پیدایش وارونگی شرایطی لازم است که عبارتند از :

◊ هوای آرام و بدون باد، زیرا وزش باد و ایجاد تلاطم در هوا موجب مخلوط شدن دمای هوا در سطوح مختلف شده و مانع از شکل گیری پدیده وارونگی دمایی می گردد.

◊ هوای صاف و بدون ابر نیز در چنین هوایی شرایط بهتری را مهیا خواهد نمود، زیرا وجود پوشش ابری در آسمان سبب جذب پرتوهای مادون قرمز تابشی از سطح زمین و انعکاس مجدد آن به طرف سطح زمین شده و موجب گرم شدن مجدد هوا از پایین خواهد شد. در نتیجه در هوای ابری احتمال وارونگی دمایی کمتر است.

◊ طولانی بودن شب. در شب های طولانی زمین برای باز تابش انرژی جذب شده در طول روز فرصت کافی خواهد داشت و  زمان برای انتقال انرژی گرمایی به لایه های بالاتر مهیا خواهد بود، به همین دلیل هر چه شب طولانی تر باشد ضخامت لایه وارونگی بیشتر خواهد شد

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 14 بهمن 1398 ساعت: 16:44 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,
نظرات(0)

شما چه راهکارهای دیگری برای تولید محصول غذایی سالم در مزرعه پیشنهاد می کنید؟

بازديد: 165
شما چه راهکارهای دیگری برای تولید محصول غذایی سالم در مزرعه پیشنهاد می کنید؟

شما چه راهکارهای دیگری برای تولید محصول غذایی سالم در مزرعه پیشنهاد می کنید؟

 

با توجه به شرایط امروزی کره زمین کشاورزی ارگانیک را پیشنهاد می کنم.

رشد جمعیت از یک سو و محدودیت رو به رشد عوامل و منابع محصولات کشاورزی مانند زمین،آب و غیره از سوی دیگر و نیز تلاش افراد به منظور تولید محصولی سالم و دستیابی به توسعه پایدار، مقوله تولید محصولات ارگانیک را مطرح ساخته است. کشاورزی ارگانیک یک سیستم مدیریتی جامع گراست که موجب بهبود سلامت کشت بوم ها(تنوع زیستی،چرخه های زیستی و فعالیت زیستی خاک) می شود.

در کشاورزی ارگانیک به جای کاربرد نهاده های برون مزرعه ای(کود ها و سموم شیمیایی)با استفاده از عملیات مدیریتی(مدیریت تولید محصولات ایمن ارگانیک) که باعث تقویت و توسعه سلامت اکوسیستم های زیستی، چرخه های زیستی و فعالیت بیولوژیکی خاک می شود تاکید می کند که این عملیات مدیریتی براساس زیست بوم زراعی،حاصل خیزی خاک، سلامت گیاه،عدم مصرف موادشیمیایی مصنوعی و انطباق با ساختارهای اقتصادی،زیست محیطی،فنی،بهداشتی و اجتماعی در هر منطقه تاکید دارد.

چهار اصل کشاورزی ارگانیک

–اصل سلامت:کشاورزی ارگانیک باید سلامت انسان،جانوران،گیاهان، خاک و در مجموع کره زمین را به صورت یکپارچه و بعنوان یک کلیت غیرقابل تفکیک مد نظر قرار داده و در راستای حفاظت از آن بکوشد.

-اصل مراقبت: کشاورزی ارگانیک باید سلامت و رفاه نسل حاضر را با احساس مسئولیت و رعایت احتیاط های لازم در راستای حفظ محیط زیست و اکوسیستم برای نسل های  آینده، تامین کند به عبارت دیگر آینده کره زمین را فدای نسل امروز نکند.

-اصل اکولوژی:کشاورزی ارگانیک باید براساس اکوسیستم های طبیعی و منطبق با کارکرد چرخه های آن طراحی شود.به طوری که موجب تقویت اکوسیستم های طبیعی گشته، با ایجاد زیستگاه ها و تقویت تنوع زیستی به تعادل اکولوژیکی کمک کند.

-اصل انصاف: تاکیدات این اصل بر این است  که آنهایی که درگیر کشاورزی ارگانیک شده اند باید روابط انسانی را به طریقی هدایت نمایند که در تمام سطوح از رعایت عدالت و انصاف برای تمام اعضا دست اندر کار، کشاورزان،کارگرها،فراوری کنندگان،تجاری مصرف کنندگان اطمینان حاصل نمایند.

مقررات پایه تولید ارگانیک در محصولات زراعی

-باید از بذر و مواد گیاهی ارگانیک استفاده شود.

-اگر بذر و مواد گیاهی ارگانیک در دسترس نباشد باید از بذر رایج که در کشاورزی ارگانیک ممنوع نیست استفاده کرد.

-از کودها باید به شکلی استفاده شود که از خاک، آب و تنوع زیستی حفاظت کنند.

-مصرف کودهای آلی دارای فضولات انسانی در محصولاتی حرارتی در کشاورزی ارگانیک مجاز است.

-کشاورزی باید برای جلوگیری از آلودگی های مزرعه ارگانیک از موانع فیزیکی و مناطق محافظ(با حصار کشی محوطه کشاورزی از ورود حیوانات مزرعه به محل کشاورزی جلوگیری شود)استفاده کند.

-کلیه تجهیزات و ماشین آلات فرایندهای کشاورزی ارگانیک  پیش از استفاده در مزارع ارگانیک باید  از کلیه موادی که احتمال آلودگی دارند پاک شوند.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 14 بهمن 1398 ساعت: 16:27 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,
نظرات(0)

چه عواملی در مزرعه بر امنیت و ایمنی مواد غذایی اثر می گذارند

بازديد: 2265
چه عواملی در مزرعه بر امنیت و ایمنی مواد غذایی اثر می گذارند

سوال :

چه عواملی در مزرعه بر امنیت و ایمنی مواد غذایی اثر می گذارند

 

پاسخ

تغذیه سالم به سلامت مواد اولیه بکار رفته شده، یعنی سلامت مراحل تولید ،نگهداری،تهیه، توزیع و مصرف آن بستگی دارد و لذا اصطلاح رایج در مباحث امنیت غذایی یعنی سلامت غذا از مزرعه تا بشقاب  یا به عبارتی از تولید تا مصرف بر همین اساس مطرح می کنند عبارتند از:

-نوع کود و آفت کش مورد استفاده در کشاورزی در سلامت محصولات کشاورزی اثر دارد. مصرف مواد شیمیایی به  خصوص میزان بی رویه آن تهدید کننده سلامت مصرف کننده آن محصولات است و اثر سرطان زایی دارد.

-نوع آب مصرفی و سلامت آن در آبیاری محصولات کشاورزی مهم است. آلودگی آب به فضولات انسانی و یا صنعتی در آلودگی به خصوص سبزیجات و صیفی جات موثر است. آلودگی آب رودخانه ها و دریاچه ها و دریاها با فاضلاب صنعتی باعث آلودگی نه تنها محصولات کشاورزی بلکه آبزیان می شود و سلامت انسان  با مصرف آن به خطر می افتد.

-کیفیت آب مشروب نیز در سلامت انسان بسیار مهم است. آلودگی آب مشروب و یا وجود مقادیر غیرطبیعی برخی  املاح و اجزای آب مثل نیترات و فلوراید اثرات مضری بر سلامت انسان و حتی جنین دارد.

-نوع غذا، دارو و مکمل هایی که در پرورش ماهی و مرغ، سایر پرندگان و دامها استفاده می شود و نیز میزان سلامت این حیوانات در سلامت فراورده های آنها شامل گوشت و شیر و تخم مرغ و لذا در سلامت  مصرف کنندگان این محصولات تاثیر بسیاری دارد. مصرف بی رویه مواد  شیمیایی و یا هورمونی برای  کاهش هزینه های تولید و افزایش  کمی  محصولات و عدم درمان بیماری های آنها تهدید جدی  در سلامت انسان هاست که باعث ایجاد بیماری های مختلفی  چون اختلالات هورمونی، جنون گاوی، آنفولانزای مرغی، تب مالت و نیز سایر بیماری های مشترک انسان و حیوان می شود.

-حتی در صورت سلامت محصول تولید شده، نحوه بسته بندی، نگهداری و توزیع آنها نیز مسئله مهمی است. برای مثال نوع ماده ای که برای افزایش ماندگاری به محصولات کشاورزی زده می شود، جنس و پاکیزگی ظرف یا بسته  بندی، جنس و تمیزی بطری آب همه بر سلامت مصرف کنندگان تاثیرگذار است. سلامت این مرحله از زنجیره تولید تا مصرف  مواد غذایی و به عبارتی امنیت غذایی عمدتا در حیطه مسئولیت دولت ها، مسئولین دولتی و خصوصی بخش های مرتبط و نیز صاحبان این مشاغل است. بدیهی  است افزایش آگاهی و سواد بهداشتی افراد در این موارد می تواند نقش مهمی در پیشگیری و یا رفع سریعتر این تهدیدات و یا کاهش دامنه عوارض آن شود. مثلا کاهش خرید و استقبال از مواد غذایی غیربهداشتی باعث کاهش عرضه و اصلاح محصول خواهد شد.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 14 بهمن 1398 ساعت: 16:22 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,
نظرات(0)

آیا تا به حال درباره سهم خود در آلودگی خاک فکر کرده اید

بازديد: 661
آیا تا به حال درباره سهم خود در آلودگی خاک فکر کرده اید

1 - آیا تا به حال درباره سهم خود در آلودگی خاک فکر کرده اید

 

بله من همیشه در مورد سهم خود در آلودگی خاک فکر می کنم و یا اقداماتی که انجام می دهم سعی می کنم نقش کمتری در آلودگی خاک و دیگر منابع داشته باشم و..

۲-نقش شما در جلوگیری از آلوده کردن خاک چیست؟

 راه های کاهش آلودگی ناشی از مواد سمی را می توان با عدم یا کاهش کاربرد آن ها در خاک، مدیریت صحیح خاک و گیاه در جهت ممانعت از گردش بیشتر آنها و کاهش آلودگی هوا همچنین شخم زدن زمان پایداری سموم را در خاک می توان کاهش داد در شرایطی که کود حیوانی لازم در دسترس نباشد از کاه به عنوان مواد آلی استفاده شود آنگاه با افزودن کود شیمیایی مناسب یک کود کامل از آنها به وجود آورد که در آن هم ماده آلی وجود دارد هم ماده معدنی و..

راه های کاهش آلودگی خاک

-حفظ پوشش گیاهی خاک(جنگل ها و مراتع) و ایجاد فضای سبز و درختکاری

-استفاده از روش های صحیح کشت و کار در مزارع و باغ های کشاورزی

-جلوگیری از نفوذ نفت،بنزین و روغن ماشین به خاک

-جلوگیری از ایجاد زباله های غیر ضروری و تفکیک آنها برای بازیافت

-استفاده از کودهای طبیعی به جای کودهای شیمیایی

-استفاده کمتر از مواد تجزیه ناپذیر مانند ظرف یک بار مصرف

-بهره برداری صحیح از منابع

 

توضیحات :

خاک را می‌توان به چندین روش پاکسازی نمود. می‌توان خاک را تا عمق مشخصی حفر کرد از منطقه مورد نظر دور نمود و سپس آن را ترمیم کرد. همچنین، می‌توان خاک را در همان منطقه‌ای که وجود دارد به صورت درجا ترمیم کرد. روش دیگر، روشی است که خاک را در منطقه نگه می‌دارند و به آن مواد کمکی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به گیاهان، جانوران و انسان وارد می‌کنند.

معمولاً برای جلوگیری از انتشار آلودگی خاک بر روی خاک پلاستیک بزرگی می‌کشند تا آب باران به درون آن نفوذ نکند و آلودگی به سایر مناطق راه پیدا نکند. روش‌های ترمیم خاک شامل استفاده از آب برای خارج کردن آلاینده‌ها از خاک، استفاده از حلال‌های شیمیایی یا هوایی، یا از بین بردن آلاینده‌ها با کمک سوزاندن، کمک به میکروارگانیسم‌ها برای شکستن اتم‌های آلاینده‌ها، اضافه کردن مواد به خاک برای محافظت آن و جلوگیری از انتشار آلودگی به سایر نقاط هستند.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 14 بهمن 1398 ساعت: 15:28 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,
نظرات(0)

استاندارد کیفیت خاک ایران در سامانه سازمان محیط زیست

بازديد: 4507
استاندارد کیفیت خاک ایران در سامانه سازمان محیط زیست

استاندارد کیفیت خاک ایران را در سامانه سازمان محافظت محیط زیست مطالعه کنید کدام عناصر بیشترین و کمترین مقدار استاندارد را براساس نوع کاربری دارند؟

 

در تدوین استاندارد خاک ایران تعیین حدود مجاز آلاینده ها در سطح خاک به منظور جلوگیری از هرگونه آلودگی و پسامد محیط زیستی منفی مدنظر قرار گرفته است. مهم ترین هدف از تدوین استاندارد خاک در همه کشورها حفاظت از سلامت انسان است و استانداردهای آلودگی منابع خاک به منظور حفظ سلامت انسان، حفاظت از محیط زیست و حفاظت از آب های زیر زمینی در دستور کار است..

استانداردها برای کاربری های مختلف مسکونی،کشاورزی،جنگل و مرتع، تجاری و پارک تفریحی در خاک های اسیدی و غیراسیدی مشتمل بر۸۸ پارامتر آلاینده در پنج گروه ترکیبات آلی(۲۱پارامتر) ترکیبات آروماتیک چند حلقه ای(۱۶پارامتر)،هیدروکربن های کلره(۲۲پارامتر) آفت کش ها(۷پارامتر) و فلزات سنگین(۲۲پارامتر)متوسط سازمان حفاظت محیط زیست و با همکاری وزارتخانه های مرتبط تهیه و تدوین شده است.

مقادیر استاندارد آلاینده ها در خاک نشاندهنده غلظتی از آلاینده های خاک است که در صورتی که  مقدار آنها افزایش یابد ممکن است باعث ایجاد اثرات سوء بر سلامتی انسان و یا سایر موجودات گردد و در صورتی که غلظت واقعی این آلاینده ها کمتر و یا معادل مقدار استاندارد باشد  این مقدار قابل قبول است.

استاندارد کیفیت خاک ایران در سامانه سازمان محیط زیست

یکی از پیامدهای مهم آلودگی خاک را انتقال آلاینده از سطوح مختلف خاک به لایه های زیرین خاک و در نهایت آلودگی منابع آب زیرزمینی، انتقال آلاینده ها از خاک به گیاهان، موجودات خاکزی و انتقال آلودگی از خاک به انسان برشمرد. در تدوین استاندارد خاک ایران تعیین حدود مجاز آلاینده ها در سطح خاک به منظور جلوگیری از هرگونه آلودگی و  پسامد محیط زیستی منفی مدنظر قرار گرفته است.

استاندارد خاک ایران بر گرفته از استاندارد سازمان محیط زیست برای تمام خاک های موجود در مناطق کشاورزی،  تجاری ، محل دفن زباله ها ، لندفیل ها ، مراتع ، جنگل ها قابل استفاده است. در این روش برای تعیین پی اچ باید از گل اشباع استفاده شود. غلظت آلاینده ها بر اساس غلظت کل آلاینده بر حسب میلیگرم بر کیلوگرم  خاک خشکی که در دمای ۱۰۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت قرار گرفته است، محاسبه می شود.

عمق خاک حدودا از ۱ تا ۱۵۰ سانتیمتر برای نمونه برداری در نظر گرفته می شود. غلظت فلزات سنگین و غلظت کل مواد آلی بابر اساس استاندارد های سازمان محیط زیست آمریکا (EPA) انجام می شود. جدول زیر استاندارد خاک برای حالت اسیدی برای فلزات سنگین می باشد.

استاندارد فلزات سنگین برای کاربری های متفاوت خاک

خاك به دليل اهميت فزاينده در مسايل توسعه جهاني نظير امنيت غذايي، تخريب زمين، خاصيت پالايندگي و ارائه خدمات اكوسيستمي اهميت دارد. آلودگي خاك در اثر ورود آلاينده هاي آلي و معدني باعث اثر بر سلامت انسان، حيوانات، گياهان و منابع آب مي شود. بنابراين اگر غلظت آلاينده ها در خاك بيش از حد استاندارد پاكسازي خاك بايد با استفاده از يكي از روشهاي معمول با پرداخت هزينه توسط آلوده كنند تا حد استاندارد خاك پاكسازي شود. 

هر اندازه آلودگي موجود در خاك از آلاينده بيشتر از مقدار استاندارد پاك سازي تعيين شده براي اين آلاينده باشد، هزينه هاي پاك سازي همچنين مدت زمان مورد نياز براي انجام پاك سازي نيز بيشتر خواهد بود. انتخاب ضريب بستگي به نوع آلاينده در خاك دارد و به دو گروه اصلي فلزات سنگين و آلاينده هاي تقسيم مي شود. فلزات سنگين در خاك تجزيه نمي شوند. بنابراين بايد با استفاده از روش هاي پاك سازي غلظت اين عناصر تا حد استاندارد كاهش يابد. انتخاب روش پاك سازي و مدت زمان مورد نياز بستگي به نوع عنصر در خاك دارد. آلاينده هاي آلي در خاك ممكن است وارد واكنش هاي تجزيه مانند تجزيه توسط ميكروارگانيسم هاي خاك، فتوليز و يا هيدروليز شوند. بنابراين انتخاب روش پاك سازي اين مواد نه تنها به غلظت تركيب در خاك، بلكه به نيمه عمر آن نيز بستگي دارد.

 

توجه

 

همچنین می توانید جواب پاسخ های کتاب های پایه های مختلف را از لینک های زیر ببینید.

بر روی هرپایه و کلاس کلیک کنید :

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 


منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید
اين مطلب در تاريخ: دوشنبه 14 بهمن 1398 ساعت: 15:17 منتشر شده است
برچسب ها : ,,,,,,,,
نظرات(0)

ليست صفحات

تعداد صفحات : 413

شبکه اجتماعی ما

   
     

موضوعات

پيوندهاي روزانه

تبلیغات در سایت

پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید :

فرم های  ارزشیابی معلمان ۱۴۰۲

با اطمینان خرید کنید

پشتیبان سایت همیشه در خدمت شماست.

 سامانه خرید و امن این سایت از همه  لحاظ مطمئن می باشد . یکی از مزیت های این سایت دیدن بیشتر فایل های پی دی اف قبل از خرید می باشد که شما می توانید در صورت پسندیدن فایل را خریداری نمائید .تمامی فایل ها بعد از خرید مستقیما دانلود می شوند و همچنین به ایمیل شما نیز فرستاده می شود . و شما با هرکارت بانکی که رمز دوم داشته باشید می توانید از سامانه بانک سامان یا ملت خرید نمائید . و بازهم اگر بعد از خرید موفق به هردلیلی نتوانستیدفایل را دریافت کنید نام فایل را به شماره همراه   09159886819  در تلگرام ، شاد ، ایتا و یا واتساپ ارسال نمائید، در سریعترین زمان فایل برای شما  فرستاده می شود .

درباره ما

آدرس خراسان شمالی - اسفراین - سایت علمی و پژوهشی آسمان -کافی نت آسمان - هدف از راه اندازی این سایت ارائه خدمات مناسب علمی و پژوهشی و با قیمت های مناسب به فرهنگیان و دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد .این سایت دارای بیشتر از 12000 تحقیق رایگان نیز می باشد .که براحتی مورد استفاده قرار می گیرد .پشتیبانی سایت : 09159886819-09338737025 - صارمی سایت علمی و پژوهشی آسمان , اقدام پژوهی, گزارش تخصصی درس پژوهی , تحقیق تجربیات دبیران , پروژه آماری و spss , طرح درس