وسایل و مواد لازم: نان کپک زده، میکروسکوپ، تیغه و تیغک قطره ای آب روی تیغه بگذارید. با استفاده از چیز
وسایل و مواد لازم: نان کپک زده، میکروسکوپ، تیغه و تیغک
قطره ای آب روی تیغه بگذارید. با استفاده از چیزی مانند سوزن یا خلال دندان، مقداری از
کپک را از روی نان بردارید و به آرامی با آب روی تیغه مخلوط کنید. روی آن تیغک بگذارید و با
میکروسکوپ مشاهده کنید.
شکل چیزی را که می بینید، رسم کنید. آزمایشی طراحی کنید که نشان دهد چه عوامل
محیطی در رشد کپک روی نان نقش مثبتی دارند؟
پاسخ :
نانی را به چهار قسمت مختلف تقسیم کرده یکی را در یخچال دیگری را در جلوی نور سومی را در داخل کمد چهارمی را در کنار حمام قرار می دهیم نانی که در حمام باشد زودتر کپک می زند -عامل گرما – رطوبت – تاریکی وجود دارد و بر عکس نانی که در جلوی نور باشد دیر تر کپک می زند.
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان--صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنیداين مطلب در تاريخ: شنبه 05 دی 1394 ساعت: 11:52 منتشر شده است
برچسب ها : وسایل و مواد لازم: نان کپک زده، میکروسکوپ، تیغه و تیغک قطره ای آب روی تیغه بگذارید. با استفاده از چیزی مانند سوز,