نکات ایمنی و بهداشتی در مورد خوراکی چیست؟
نکات ایمنی و بهداشتی در مورد خوراکی چیست؟
پاسخ:
1- در ظرف یکبار مصرف از ریختن چیزهای داغ خودداری کنیم چون سرطانزا است. 2- به تاریخ خوراکیها خیلی دقت داشته باشیم که تاریخ گذشته نباشد. 3- هنگام خوردن خوراکیها ابتدا دست خود را با آب و صابون بشوییم.
منبع : سايت علمی و پژوهشي آسمان -- صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنیداين مطلب در تاريخ: چهارشنبه 02 تیر 1395 ساعت: 17:49 منتشر شده است
برچسب ها : نکات ایمنی و بهداشتی در مورد خوراکی چیست؟,